رخشید من پسرمو فکر کنم از هفته ۱۶-۱۷ خیلی پایین حس می کردم ولی دکتر سونو می کرد می گفت طول سرویکس اینات خوبه و سونو واژینالم می کرد می گفت دهانه رحمت کاملا بسته است. دکتر می گفت سر بچه دوم چون عضله ها شلتر از اولیه آدم حس می کنه بچه پایینتره و کلا شکم اینا زودتر بالا میاد. چند تا دوست دور و برمم سر دومی این تجربه رو داشتن ولی سر دخترم انقدر این حسو نداشتم به نظرم و البته اون تا هفته های آخر هی می چرخید و گاهی سرش پایین بود و گاهی پاهاش ولی پسرم دیگه از یه هفته ای سر پایین موند. نگران نباش من سر دخترم تا زایمانم اصلا انقباض نداشتم ولی سر پسرم هفته فکر کنم ۳۵-۳۶ تازه شیاف پروژسترونو کامل گذاشتم کنار و انقباض داشتم بعضا و گاهی حتی با فواصل کم ولی پسرم از جاش تکون نمی خورد و پایین رفت و دهانه رحمم باز نشد اصلا.
رخشید راستی الان چند هفته ای؟ کلا آدم بعضا یه حسهایی داره که واقعی نیست. مثلا من تکونهای دخترمو بیشتر از پسرم حس می کردم ولی ان اس تی می دادم پسرم معلوم بود بیشتر تکون می خوره.
رخشید راستی الان چند هفته ای؟ کلا آدم بعضا یه حسهایی داره که واقعی نیست. مثلا من تکونهای دخترمو بیشتر از پسرم حس می کردم ولی ان اس تی می دادم پسرم معلوم بود بیشتر تکون می خوره.