۱۴۰۰/۴/۹، ۰۷:۱۵ عصر
(۱۴۰۰/۴/۹، ۰۲:۰۶ عصر)سحر بانی نوشته است: بچه ها من میخوام از این لباس نوزادیا چند تیکه بگیرم چندمدل ایرانی دیدم که مدلشو خوشم اومد جنسشم خوب بود یکی ارین یکی هم دانالو خواستم ببینم شما تجربشو دارید؟ و اینکه چه سایزی بگیرم واسه همون اول صفر یا یک و چند تیکه بگیرم از این ست ها بگیرم یا تیکه جدا
عزیزم چند تکه معمولا از تک تک خریدن گرونتر میشه بخصوص که یه سری لوازم اضافه داره که واقعا اصلا استفاده نمیشه... اگه خیلی دوست داری و مثلا عکاسی داری، شاید به نظرت قشنگ تر باشن و لازم باشن بگیری، ولی خیلی چیزاش قابل استفاده نیست بخصوص که ممکنه توی فصل مناسب خودش قابل استفاده نباشه یا رنگش به نی نی نیاد ووو...
اگه نمونه ای پسندیدی حتما بازش رو هم ببین جنس رو چک کن، سایز رو ببین بعد بخر
من یه دست برای بیمارستانش خریدم...
شلوار جوراب دار و کلاهش که فوری کوچیک میشه...
پیش بندش پارچه بود و استفاده ی خاصی نشد ازش زودم کوچیک شد انگار دکوریه...
پاپوش و دستکش هم که اصلا نباید به بچه پوشوند و خیلی وقته منسوخ شده...
جلیقه و شلوار و دورپیچش خیلی کم استفاده شد در حد یکی دوتا مهمونی و عکاسی بیمارستان...
ولی خدایی جنسش خیلی خوب بود... اما الان اگه بخوام هزینه کنم، یکی دوتا تیکه ی شیک به درد بخور می خرم به جای سرویس...
بیشتر از همه هم انواع زیردکمه برامون استفاده شد

حتی کفش من زیاد نگرفتم ولی همونی هم که فصل به فصل براش می خریم، یکی دو هفته دیر و زود بشه به سایزش نمیخوره دیگه

سایز هم اگه سونوهای آخر مثلا حدود 38 هفته، زیر 3 کیلو هست، حتما یکی دوتا زیردکمه و یه پیرهن و شلوار ساده ی سایز صفر داشته باشید که با بدن جراحی شده دنبال خرید لباس سایز کوچیک نباشید... ولی بیشتر نخرید چون نهایتاااا 2-3 هفته بتونید بپوشونید... بعدش کم کم سایز 1 رو میتونید شروع کنید و ان شاءالله به مشکلی نمی خورید

آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم