مینو جان
کنترل پنل کاربر، ویرایش تنظیمات، حالت های مشاهده موضوع، تیک باکس ارسال پاسخ سریع رو بزن
فقط اینکه این مشکلو توی بعضی تاپیکا داری؟ چون اینجا پست گذاشتی میگم شاید منظورتو درست متوجه نشدم
برای لایک هم باز از همون جا تیک نمایش ارسال ها در حالت عمودی(کلاسیک) رو بردار
بعد به روز رسانی تنظیمات رو بزن. اون وقت آخرین پست ها رو برات نشون نمیده که باید کارایی که به نرگس گفتم رو بکنی :
کنترل پنل کاربر، ویرایش تنظیمات، حالت های مشاهده موضوع، تیک باکس ارسال پاسخ سریع رو بزن
فقط اینکه این مشکلو توی بعضی تاپیکا داری؟ چون اینجا پست گذاشتی میگم شاید منظورتو درست متوجه نشدم
برای لایک هم باز از همون جا تیک نمایش ارسال ها در حالت عمودی(کلاسیک) رو بردار
بعد به روز رسانی تنظیمات رو بزن. اون وقت آخرین پست ها رو برات نشون نمیده که باید کارایی که به نرگس گفتم رو بکنی :
(۱۴۰۲/۱/۲۹، ۰۳:۲۲ عصر)صنوبر۷۱ نوشته است: نرگس جون ببخشید ندیده بودم پستتو الان برات دقیقشو مینویسم
کنترل پنل--->ویرایش تنظیمات---->گزینههای دیگر---->پوسته انجمن رو به دیفالت تغییر میدی و بروز رسانی تنظیمات رو میزنی و صورتی میشه
حالا که صورتی شد توی همون قسمت گزینههای دیگر یه گزینه جدید میاد show the most recent ... تیک اینو بزن واگر خواستی پوسته رو هم از defaultبه emerald تغییر بده که سبز بشه و بروز رسانی رو بزن