(۱۴۰۰/۹/۴، ۰۹:۰۴ صبح)nona نوشته است: کزال پایان سه ماه معاینه چشم داره
من دکترم گفت لازمنیست اما دامادمون کفت یعنی چی لازم نیست بیارش متاسفانه با تاخیر بردم
بهم کفت با تاخیر دیگه اینکارو نکن این بازه ها بازه هایی هستن که اگه نوزاد مشکل داشته باشه با یه اقدام ساده حل میشه
بچه ها از آرامش خبر ندارید اینجا پستای مارو بعد سوال ندید اصلا منم همون موفع براش پیام خصوصیم دادم اصلا ندید.
کژال چه کردی بلاخره رفتی یا مهمونات اومدن خونتون؟
ممنونم نونا جان. پایان سه ماه الان میشه برای ما دیگه. درسته؟
اخر من یاد نگرفتم این ماه هارو چجوری حساب کنم.
پیش تخصص خاصی باید ببرمش؟یا هر چشم پزشکی میشه. کلینیک نگاه رو چک کردم چند تا متخصص چشم نوزادان داشت. البته فکر کنم اون برای انحراف چشم هست.
مرسی از یادآوریت. اتفاقا میخواستم برم تو تاپیکی که سوال پرسیدم نتیجه رو بنویسم. دوستان زحمت کشیده بودن و جواب داده بودن، نتیجه رو بدونن.
فعلا که خدا نجاتم داده
قرار شد اونا نیان. چون جا نداریم واقعا. به شوهرم گفتم میام بریم. ولی فقط به خاطر خودت. چون دوست دارم و میخوام خوشحال باشی. وگرنه با اینکه مامانت دلش تنگه و بابات بچه رو ندید و... کاری ندارم. خلاصه کلی منت گذاشتم سرش. فرداش که شوهرم رفت سرکار مدیرشون همکارش رو به خاطر بی انضباطی در اختیار کارگزینی گذاشت(همین دو نفر کار اون قسمت رو انجام میدادن) . این يعني الان مرخصی ساعتی هم نمیتونه بگیره. چه برسه یه هفته. حالا باید یه نیرو دیگه از یه بخش دیگه بیاد. کار رو آموزش ببینه. یه مدت کار کنه تا به صفر تا صدش مسلط بشه. بعد شوهرم مرخصی بگیره. که این میره برای دو سه ماه دیگه. تا اون موقع هم سهند بزرگتر شده و خیالم راحت تره.
نونا جان من صندلی غذای زویه رو دیدم تو بهار. والا موقع تنظیم ارتفاع و زاویه پشتی یه تق تق بدی میکرد که آدم میگه هرلحظه ممکنه خرد بشه بچه بیفته. خود فروشنده گفت اینا شکستگی قطعات توشون زیاده و امکان تعمیرشون هم نیست. خلاصه من منصرف شدم.