من زایمان اولم طبیعی بود . یه بارم قبلا تعریف کردم اینجا . قطعا زایمان طبیعی درد داره . اما دردش تا لحظه به دنیا اومدن بچه ست . بعدش واقعا تموم میشه . اما سزارین(البته من تجربه نداشتم از کسایی که سزارین داشتن شنیدم)دردش بعد از عمل تازه شروع میشه . من زایمانم طبیعی بی درد بودم . تا ۷ سانت تونستم تحمل کنم اما وقتی ۷ سانت شدم دیدم دیگه نمیتونم و گفتم آمپول بی دردی میخوام . که سریع برام تزریق شد و ۲ ساعت بعد پسرم به دنیا اومد . اینم بگم . که بعد از به دنیا اومدن پسرم من بدون کمک تونستم از جام بلندشم و برم دستشویی . و اصلا نیاز به کمک نداشتم . درد زیادی هم نداشتم فکر کنم کلا ۲تا مسکن خوردم بعد زایمانم . اما دیدم چند نفری که دور و برم سزارین بودن با کمک از تخت میومدن پایین و میگفتن تا چند روزم نیاز به کمک دارن . ولی خب اینا تجربه من بوده و ممکنه برای هر کس متفاوت باشه . ولی الان که نزدیک زایمانم هست یکم تردید دارم که طبیعی زایمان کنم اونم فقط به این دلیل که مشکل همورویید دارم و میترسم بعد از زایمان بدتر بشه و نیاز به جراحی پیدا کنم . که دکترم گفت ماه آخر معاینه میکنم اگر شرایط خیلی بد باشه اجازه سزارین میدم
۱.shiningdiamond/ هفته3۶/ پسر
2.کتایون خانم/ هفته 38/دختر
3. ستی ۶۹/ هفته ۳۶/ دختر
4. لی لی /هفته 35/ دختر
5. **مینو** / هفته ۳۳/دختر
6. ♡بهاره♡ / هفته ۳۲/پسر
7. atefejjj/ هفته۲۷
راجب بخیه پرینه هم . معمولا بخیه میخوره دیگه . منم ۴تا بخیه خوردم ولی فکر کردم خیییلی بد باشه و اصلا نتونم بشینم و اینا . ولی خب نهایتا روز اول سخت بود . و دردش انقد قابل تحمل بود که مسکن و شیاف استفاده نکردم .
اگه میخواین طبیعی زایمان کنین به نظرم بی دردی رو انتخاب کنین که عذاب نکشین . چون واقعا نمیشه پیش بینی کرد که دردش چقدره و آستانه تحمل ما چقدره.
و اینکه میگن شکم سریع جمع میشه هم به نظرم بیشتر به ژن و فعالیت بدنی مربوط باشه . من طبیعی بودم ولی تا مدت ها شکم داشتم . ولی یکی از دوستام با وجود دوتا سزارین پشت هم کاملا شکمش صافه . چون به طور منظم ورزش میکنه . دیگه همینا یادم بود
۱.shiningdiamond/ هفته3۶/ پسر
2.کتایون خانم/ هفته 38/دختر
3. ستی ۶۹/ هفته ۳۶/ دختر
4. لی لی /هفته 35/ دختر
5. **مینو** / هفته ۳۳/دختر
6. ♡بهاره♡ / هفته ۳۲/پسر
7. atefejjj/ هفته۲۷
راجب بخیه پرینه هم . معمولا بخیه میخوره دیگه . منم ۴تا بخیه خوردم ولی فکر کردم خیییلی بد باشه و اصلا نتونم بشینم و اینا . ولی خب نهایتا روز اول سخت بود . و دردش انقد قابل تحمل بود که مسکن و شیاف استفاده نکردم .
اگه میخواین طبیعی زایمان کنین به نظرم بی دردی رو انتخاب کنین که عذاب نکشین . چون واقعا نمیشه پیش بینی کرد که دردش چقدره و آستانه تحمل ما چقدره.
و اینکه میگن شکم سریع جمع میشه هم به نظرم بیشتر به ژن و فعالیت بدنی مربوط باشه . من طبیعی بودم ولی تا مدت ها شکم داشتم . ولی یکی از دوستام با وجود دوتا سزارین پشت هم کاملا شکمش صافه . چون به طور منظم ورزش میکنه . دیگه همینا یادم بود