۱۴۰۲/۲/۳، ۰۸:۵۱ عصر
وای خیلی خیلی مرسی سوفی جون
منم ایتالیایی و تندوری و پاپریکاش رو سفارش میدم
واقعا بحث ادویه ها خیلیییی هیجان انگیزه. دقیقا من و همسر هم عاشق طعم های جدید هستیم.
آیسان جون با زعتر یه مدل نون هم درست میشه که خیلیییی خوش طعمه. خمیر میکنیم با هر دستوری که راحتتریم. پهن میکنیم کف سینی فر به ضخامت یک سانت حدودا. روش پنیر خامه ای میمالیم. زعتر رو با مقداری کره آب شده یا روغن زیتون داخل یه کاسه ی کوچیک میکس میکنیم و بعد میریزیم روی پنیرها و پخش میکنیم. داخل فر میذاریم تا خمیرمون بپزه. خیلی خوش طعم و همه پسنده. برای سس سالاد هم عالیه. اگر با آبلیمو و روغن زیتون میکس کنیم. به جای مایونز و اینا استفاده کنیم.
منم ایتالیایی و تندوری و پاپریکاش رو سفارش میدم
واقعا بحث ادویه ها خیلیییی هیجان انگیزه. دقیقا من و همسر هم عاشق طعم های جدید هستیم.
آیسان جون با زعتر یه مدل نون هم درست میشه که خیلیییی خوش طعمه. خمیر میکنیم با هر دستوری که راحتتریم. پهن میکنیم کف سینی فر به ضخامت یک سانت حدودا. روش پنیر خامه ای میمالیم. زعتر رو با مقداری کره آب شده یا روغن زیتون داخل یه کاسه ی کوچیک میکس میکنیم و بعد میریزیم روی پنیرها و پخش میکنیم. داخل فر میذاریم تا خمیرمون بپزه. خیلی خوش طعم و همه پسنده. برای سس سالاد هم عالیه. اگر با آبلیمو و روغن زیتون میکس کنیم. به جای مایونز و اینا استفاده کنیم.