۱۴۰۲/۲/۴، ۱۱:۱۳ صبح
سلام عاطی جونم چطوری
هی میخوام سراغتو بگیرم
منم عین ندا
ببین یه بار عکس گذاشتم نمیدونم دیدی یا نه
خونم به خنده دار ترین شکل بودااااا
مبلا روشونو کرده بودم رو به دیوار یکیشونم جلوی میز تلویزیون روش به تلویزیون که نره روشون، همه تیزیارو با همون حبابدارا و یه چیزای سفیدیه اسمش فومه واسه اسباب کشی و ایناست کشیدیم و چسبوندیم با چسب پهن
همه جسو جمع مردم همه حارو امن مردم حتی چندماه اول راه رفتن ردی تمام سرامیکا پتو انداختم
کارت اصلا به نظرم اشتباه نیست عزیزم
ماهمه تقریبا همه اینکارا رو برای امنیتشون مردیم حالا یکی کمار یکی بیشتر
اسن حبابدارا و این فومیارو ابزار و مصالح فروشیا اینجاها دارن باز بپرس
بعدشم عاطفه بچه های ماهم افتادنا
ربطی به 4دست و پا نداره عزیزم
پسر من هنوزم یهو که دور نیگیره میدوعه با صورت میاد زمین گاهی
من یادم ننیاد دستشو گرفته باشم راستش نه که تو اشتباه کنیا اما سعی کن توی خونه که امنه براش ولش کنی اعتماد به نفسش بره بالا که بیرونم ول کنی کم کم
کارت درسته مامان عاطفه نگران نباش فقط به دخترت توی خونه که امنه اعتماد به نفس بده تا یاد. بگیره خووووب
ببین عین دوچرخه سواری یا رانندگیه دیگه همه هولش که بلد نیستن
هی میخوام سراغتو بگیرم

منم عین ندا
ببین یه بار عکس گذاشتم نمیدونم دیدی یا نه
خونم به خنده دار ترین شکل بودااااا
مبلا روشونو کرده بودم رو به دیوار یکیشونم جلوی میز تلویزیون روش به تلویزیون که نره روشون، همه تیزیارو با همون حبابدارا و یه چیزای سفیدیه اسمش فومه واسه اسباب کشی و ایناست کشیدیم و چسبوندیم با چسب پهن
همه جسو جمع مردم همه حارو امن مردم حتی چندماه اول راه رفتن ردی تمام سرامیکا پتو انداختم
کارت اصلا به نظرم اشتباه نیست عزیزم
ماهمه تقریبا همه اینکارا رو برای امنیتشون مردیم حالا یکی کمار یکی بیشتر
اسن حبابدارا و این فومیارو ابزار و مصالح فروشیا اینجاها دارن باز بپرس
بعدشم عاطفه بچه های ماهم افتادنا
ربطی به 4دست و پا نداره عزیزم
پسر من هنوزم یهو که دور نیگیره میدوعه با صورت میاد زمین گاهی
من یادم ننیاد دستشو گرفته باشم راستش نه که تو اشتباه کنیا اما سعی کن توی خونه که امنه براش ولش کنی اعتماد به نفسش بره بالا که بیرونم ول کنی کم کم
کارت درسته مامان عاطفه نگران نباش فقط به دخترت توی خونه که امنه اعتماد به نفس بده تا یاد. بگیره خووووب
ببین عین دوچرخه سواری یا رانندگیه دیگه همه هولش که بلد نیستن