۱۴۰۲/۲/۶، ۰۲:۰۲ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۲/۲/۶، ۰۲:۰۸ صبح، توسط atefehjjjjjjj.)
سلام مامانا
ببخشید نت نداشتم ک بیام بازم شرمنده
مینو جون دخترم ۱۵ ماه و ۹ روزشه
یوتاب جان آخه دخترم یهو راه افتاده بلد نیس بشینه یا خودش بلندشه بخاطر این میترسم آخه
لیانه جون دقیقا آخه دختر من مرحله سینه خیز داشت ولی ب بعدش ینی ۴ دست و پا رفتن و دستشو ب چیزی گرفتن و بلند شدن نداشت یهو رفت رو راه رفتن
حالا من دیروز خونه بابام بودم استرسم کمتر بود اونجام لعنتی ن آنتن داشت ن نت وصل میشد ک بیام
ولی بابام خیلی باهاش کار کرد استرسم کمتر شده
ولی هنوزم ترسم دارم
یکی دوبار افتاد رو هوا گرفتمش ی بارم افتاد زمین رو دعوا کردم دوباره گذاشتم راه بره
همه دعوام میکنن ک چرا دورش میچرخی ولی حس میکنم فعلا نمیشه تنهاش گذاشت نمیدونم !
بابام میگه خودش کم کم بلند شدن و نشستیم باد میگیره
برا نشستن از حالت ایستاده باسنش میده عقب پاهاشو باز میکنه دستشو دراز میکنه ک من بگیره یهو خودشو ول کنه پایین !!!
شیطون جون مرسی ک گفتی
من آخه یکم چون اولاشه میترسم فک کنم همتون اینجوری بودین اولاش یا من زیادی حساسم!
چشم سعی میکنم منم عکس العملی نشون ندم بهش
ینی میگین نگیرم وقتی میخواد بخوره زمین ؟ من با فاصله ازش راه میرم اگر خواست بیفته میگیرم
ندا منکه دخترم تازه شروع کرده راه رفتنو اول راهم پس
ی ماهه ک دستشو میگیرم راه میره الانم چند روزه قدم ب قدم مراقبش هستم با فاصله
بابام میگه هر روز راه بره تعادلش بهتر حفظ میکنه دیگه تا ده روز دیگه راحت میتونه بره و بیاد ترستم کمتر میشه !
مرسی ک هستین
ببخشید نت نداشتم ک بیام بازم شرمنده
مینو جون دخترم ۱۵ ماه و ۹ روزشه
یوتاب جان آخه دخترم یهو راه افتاده بلد نیس بشینه یا خودش بلندشه بخاطر این میترسم آخه
لیانه جون دقیقا آخه دختر من مرحله سینه خیز داشت ولی ب بعدش ینی ۴ دست و پا رفتن و دستشو ب چیزی گرفتن و بلند شدن نداشت یهو رفت رو راه رفتن
حالا من دیروز خونه بابام بودم استرسم کمتر بود اونجام لعنتی ن آنتن داشت ن نت وصل میشد ک بیام
ولی بابام خیلی باهاش کار کرد استرسم کمتر شده
ولی هنوزم ترسم دارم
یکی دوبار افتاد رو هوا گرفتمش ی بارم افتاد زمین رو دعوا کردم دوباره گذاشتم راه بره
همه دعوام میکنن ک چرا دورش میچرخی ولی حس میکنم فعلا نمیشه تنهاش گذاشت نمیدونم !
بابام میگه خودش کم کم بلند شدن و نشستیم باد میگیره
برا نشستن از حالت ایستاده باسنش میده عقب پاهاشو باز میکنه دستشو دراز میکنه ک من بگیره یهو خودشو ول کنه پایین !!!
شیطون جون مرسی ک گفتی
من آخه یکم چون اولاشه میترسم فک کنم همتون اینجوری بودین اولاش یا من زیادی حساسم!
چشم سعی میکنم منم عکس العملی نشون ندم بهش
ینی میگین نگیرم وقتی میخواد بخوره زمین ؟ من با فاصله ازش راه میرم اگر خواست بیفته میگیرم
ندا منکه دخترم تازه شروع کرده راه رفتنو اول راهم پس
ی ماهه ک دستشو میگیرم راه میره الانم چند روزه قدم ب قدم مراقبش هستم با فاصله
بابام میگه هر روز راه بره تعادلش بهتر حفظ میکنه دیگه تا ده روز دیگه راحت میتونه بره و بیاد ترستم کمتر میشه !
مرسی ک هستین
دخترم ۱۸ماهه شد