(۱۴۰۰/۹/۷، ۰۱:۲۸ عصر)Targol نوشته است: نونا جون تا چهار پنج روز هم مشکلی نداره پی پی نکنن. چند وعده فرنی میدی؟ چند قاشق؟ آب جوشیده میدی هر بار بعد غذا؟
من الان سه وعده فرنی میدم هر بار حدود پنج شش قاشق خودش آخه یک سومش راحت بیرون میزیزه فکر کنم امروز که روز هفتمه ۸ قاشق میدم چایخوری تقریبا.
اره آب حدود چهار قاشق میدم بعد هر وعده اخه دکتر هم کفت سه قاشق چایخوری کنه بنظرت؟
بلاخره پنج مین پیش پی پی کرد هوراااااااااا

یوتاب جون والا تو هم برای خودت الکی فکر و خیال درست میکنیا دختر خوب مهم سلامتته هیچی ازش واحبتر نیست
تو این شش ماهم واقعا از خودگذشتگی کردی ولی بنظرم کافیه دیگه بله هممون از خدامونه شیر خودمونو بتونیم بدیم اما به موقع پیش میاد نمیشه دیگه عذاب وجدان نداره که خدارو شکر تو همین ۵ ماه سیستم ایمنیش با شیر خودت تقویت شده سختش نکن اینقدر
شیر خشک مواد مغذیش کامل کامله فقط بحث آنتی بادیاست که خب ۵ ماه بهش رسیده دیگه بقول ترگل جون بعد یکسال اصلا شیر مادر به جاییشون نمیرسه
همه دنیا هم تاکید میکنن مخصوصا رو شش ماه اول
یکی ممکنه حتی یروزم نتونه به بچه شیر خودشو بده خب که چی اینهمه بچه شیر خشکی که اصلا به قطره هم شیر مادر نخوردن
بزرگ نشدن؟ مشکلی داشتن؟ ماشالا خوب خوبن
تو که منع پزشکی داری خدای نکرده بچه که نباید غصه مادرشو بخوره وقتی بزرگ شد من میگم دیگه قطع کن کم کم تا پایان شش ماهم نمون
چکاریه آخه
بعدم اون کسی که بعت گفته حتما از مورد پزشکیت خبر نداشته هرچند حتی خبرم نداشته باشه حق دخالت نداره اما بی خیال باش رها کن بابا
ترگل راستی یادم رفت بگم آب کمی بیشتر میشه یه ربع بد میده بیرون خودشو خم میکنه کامل جلو که راحت بالا بیاد