۱۴۰۲/۲/۱۱، ۱۲:۰۸ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۲/۲/۱۱، ۱۲:۰۹ صبح، توسط شیطون خانم.)
سودا من میذارم دیفریز ماکرو در جد ۵ دقیقه. یهش کامل باز میشه، بعد میذارم رو گاز ۵ دقیقه قل بخوره گرم و تازه میشه. البته من بیشتر مواقع همین طور یخ میریزم رو برنج میبرم سر کار و تا ظهر یخش باز شده دیگه. طعم فریزر نمیده و خوشمزه به نظرم ولی خب انتظار طعم قرمه سبزی یا فسنجون که از صبح تا شب جوشیده رو هم نداشته باش.
البته فیله هم که ندا گفت عالیه. من پسرم غذا فریزری نمیدم وقت نباشه زیر ۱۰ دقیقه آماده میشه. من طعم دار هم نمیذارم. تو تخم مرغ و آرد سوخاری با ادویه میذارم بوش میگیره
البته فیله هم که ندا گفت عالیه. من پسرم غذا فریزری نمیدم وقت نباشه زیر ۱۰ دقیقه آماده میشه. من طعم دار هم نمیذارم. تو تخم مرغ و آرد سوخاری با ادویه میذارم بوش میگیره