۱۴۰۰/۹/۸، ۰۹:۵۶ عصر
بعد از اینکه کلا چند سالیه از فیلم های خوب ناامید شدم، بعد از مدتها یه فیلم عاشقانه ی خوب دیدم...
روسی هستش ولی اینقدر جذابه که نشستم کلش رو دیدم! فکر می کردم موس کش ببینم ولی هم موسیقی قشنگ هم داستان قشنگ میخکوبم کرد...
فقط هم عاسقانه نیست... توش مفاهیم خوبی هم داره... بخصوص درباره ی جرات داشتن، گوش کردن به ندای قلب، روبرو شدن با احساسات و گذشته... کلا خیلی پسندیدم اگرچه به نوعی فانتزی هم هست دیگه، ولی خیلی خوشم اومد... بخصوص موسیقیش یه جور خاصی دلنواز بود... کلیپ هاش توی یوتیوب هم هست...
اسمش:
I Am Dragon 2015
I
پوستر فیلم:
روسی هستش ولی اینقدر جذابه که نشستم کلش رو دیدم! فکر می کردم موس کش ببینم ولی هم موسیقی قشنگ هم داستان قشنگ میخکوبم کرد...
فقط هم عاسقانه نیست... توش مفاهیم خوبی هم داره... بخصوص درباره ی جرات داشتن، گوش کردن به ندای قلب، روبرو شدن با احساسات و گذشته... کلا خیلی پسندیدم اگرچه به نوعی فانتزی هم هست دیگه، ولی خیلی خوشم اومد... بخصوص موسیقیش یه جور خاصی دلنواز بود... کلیپ هاش توی یوتیوب هم هست...
اسمش:
I Am Dragon 2015
I
پوستر فیلم:
![[تصویر: 8d704c062f549b1d337cc3cc73379b60_a8i.jpg]](https://s4.uupload.ir/files/8d704c062f549b1d337cc3cc73379b60_a8i.jpg)
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم