۱۴۰۰/۹/۱۱، ۰۵:۳۳ عصر
بچه ها من بیست سالگی گواهینامه گرفتم اما چون پشت فرمون ننشسته بودم بعد از دوازده سال دوباره که خواستم بشینم دوباره ده جلسه آموزشی رفتم و بعدشم تا یکسال فقط وقتایی مینشستم پشت فرمون که همسرم کنارم باشه، ولی خوب جاییکه میرفتم ترافیک زیادی داشت و خیلی خبره شدم، چندتا نکته که همسرم خیلی بهم گوشزد میکرد و واقعا موثر بود ایناست: فاصله رو با ماشین جلویی طوری حفظ کنید که اگه ماشین جلویی ترمز ناگهانی و شدید کرد شما بهش نخورید( با رعایت همین اصل من تو یه تصادف زنجیره های تنها ماشینی بودم که به جلویی نخورده بودم)
تغییر مسیر ناگهانی ندید هیچ وقت، همیشه راهنما بزنید و آهسته به چپ و راست برید. نکته بعدی اینه که اصلا و ابدا بوق های ماشین ها مخصصا پشتی ها روتون اثر نکنه و بهشون اهمیت ندید چون تنها شما رو دستاچه میکنه. نکته بعدی اینکه ریسک نکنید اگه یه جایی فکر میکنید ماشین رد نمیشه یا فاصله دو ماشین خیلی کمه و نمیتونید دوبل پارک کنید نکنید، نهایتش صدمتر بالا یا پایین تر جای پارک پیدا میشه...نکته اخر اینکه حین رانندگی با موبایل کار نکنید چون خیلی حواسو پرت میکنه، مگه از قبل برای مسیریابی روشن کرده باشید
تغییر مسیر ناگهانی ندید هیچ وقت، همیشه راهنما بزنید و آهسته به چپ و راست برید. نکته بعدی اینه که اصلا و ابدا بوق های ماشین ها مخصصا پشتی ها روتون اثر نکنه و بهشون اهمیت ندید چون تنها شما رو دستاچه میکنه. نکته بعدی اینکه ریسک نکنید اگه یه جایی فکر میکنید ماشین رد نمیشه یا فاصله دو ماشین خیلی کمه و نمیتونید دوبل پارک کنید نکنید، نهایتش صدمتر بالا یا پایین تر جای پارک پیدا میشه...نکته اخر اینکه حین رانندگی با موبایل کار نکنید چون خیلی حواسو پرت میکنه، مگه از قبل برای مسیریابی روشن کرده باشید