(۱۴۰۰/۹/۱۳، ۰۴:۳۷ عصر)Targol نوشته است:نه عزیز من حق داری. منم دیروز کنترلم رو از دست دادم و پسرم رو دعوا کردم. منم میشینم گریه میکنم گاهی چون واقعا تا کسی تو جایگاه مادر نباشه نمیفهمه چقدر سخته. برای دکتر و بقیه راحته که بگن مهربون باش، اینکارو بکن یا اونکارو بکن چون بچه خودشون نیست. ببین آخرین راه حلی که به من دادن این بود که اگر کمک داری و شخص دیگه ای هست برای یه مدت کوتاه اون شخص به بچه شیر بده چون حتی اگر بچه رو اجبار نکنیم هم بچه متوجه استرس ما میشه و تو ذهنش استرس رو با غذا خوردن مرتبط میکنه. من خودم به شخصه اینکارو امتحان نکردم هنوز ولی اگر کسی کمکت هست بد نیست امتحان کنی(۱۴۰۰/۹/۱۳، ۰۴:۲۹ عصر)Yalda_aa نوشته است:من اوایل یکم بهش اجبار میکردم. بعد ولش کردم. در یه حدی ثابت موند اما دوباره خودش شروع کرد به کم کردن شیر. از بعد کمکی بدتر هم شد. با اینکه دکتر گفت با خوردن کمکی هر ۴ ساعت ۶۰ تا بخوره کافیه اما انقدم نمیخوره. امروز که تو خواب هم نخورد. دیشب ساعت ۳ صبح ۴۰ تا خورد. ساعت ۶ حدود ۲۰ تا. و تا الان دیگه هیچی نخورد. یعنی امروز دیگه نوبره. میگیره دهنش مک نمیزنه. فقط نگاه میکنه. یا الکی چونشو تکون میده بدون اینکه مکش داشته باشه. امروز خیلی ازش عصبانی شدم و قشنگ دعواش کردم. اما تا دیروز با مهر و محبت بود همه چی. دلم میخواد بدونم یعنی مادری هست که بچه ۵/۵ ماه اش در عرض ۱۲ ساعت ۶۰ سی سی بخوره و ناراحت نشه؟ سر کمکی ها هم هی تف میکرد ول کردم. یه جوری ام. احساس میکنم حمله عصبی بهم دست داد..(۱۴۰۰/۹/۱۳، ۰۲:۳۸ عصر)Targol نوشته است: خيلی کم نوناجون. میبینی ۷-۸ ساعت اصلا پوشکش خیس نشده
فکر کنم همون اع*تص*اب غذا که میگنه. حالا نمیدونم تا کجا قراره ادامه بده. دکتری نیست که نبرده باشم. امروز دوباره میبرمش پیش همون دکتر اولی..
ترگل جون این اولین پست من تو این سایته ولی چون خودم درگیر این مساله هستم دلم نیومد پست نذارم. شما که شیر خشک میدی، در روز چند سی سی شیر میخوره؟ من کامل درکت میکنم چون منم تقریبا با همین مساله درگیر هستم. من ایران نیستم و اینجا با متخصص تغذیه بچه ها مشورت کردم. این مساله اسمش feeding aversion یا همون اع*تص*اب غذا که میگی هست. معمولا بر اثر فشار وارد کردن و اصرار به بچه برای خوردن هم تشدید میشه متاسفانه
فقط ترگل چون میگی ۵.۵ ماهشه یه میزان کمی شاید بد نباشه اب بهش بدی یه وقت دچار کم آبی نشه طفلک