ندا جان راستش خودمم همین فکرو کردم که تازه یاد گرفته و براش جالبه بخاطر همین همش تکرار میکنه ولی چیزی که نگرانم کرد این بود که نکنه تاثیر داروهای جدیدش باشه چون من بخاطر بی خوابیش سه هفته پیش بردمش پیش دکتر مرتضی حیدری که یوتاب معرفی کرد؛ ازش نوار مغز گرفتن تو خواب و خداروشکر مشکلی نداشت؛ دکتر فقط براش ملاتونین تجویز کرد که در واقع همون هورمون خوابه؛ چند شب بهتر شد و بجای هر بیست دیقه نیم ساعت یبار هر یک ساعت یک ساعت و نیم بیدار میشد؛ کلی خوشحال بودم و امیدوار که داره بهتر میشه و همش منتظر بودم کاملا مطمئن شم بیام به شما و یوتابم بگم ولی بازم از دیشب مثل قبل شد
از طرف دیگه ام دکتر گوارشش به جای اس امپرازول دوتا شربت خارجی نوشت که تو داروخونه ها پیدا نمیشدن و در واقع از بازار آزاد گرفتیم و من بخاطر دادن اونا هم نگرانم
نسیمه جان ما اصلا بهش توجه نمی کنیم حتی نگاهشم نمی کنیم که تکرار نکنه ولی متاسفانه هنوز به اون سن نرسیده که متوجه بشه این چیزارو
طفلی همسایه مون
نه شب آسایش داره نه روز
امروز همسرم میگفت بریم ازین خونه های مستغلاتی اجاره کنیم؛ این بنده های خدا چه گناهی کردن همسایه ی ماان آخه
دنیا جون آب میدم ولی خیلی کم میخوره یعنی تا می بینه تو شیشه به جای شیر، آبه روشو برمیگردونه!
نسیمه من تا ۳۵ روز ادامه داشت و به قول خودت واقعا تموم شدم

از طرف دیگه ام دکتر گوارشش به جای اس امپرازول دوتا شربت خارجی نوشت که تو داروخونه ها پیدا نمیشدن و در واقع از بازار آزاد گرفتیم و من بخاطر دادن اونا هم نگرانم

نسیمه جان ما اصلا بهش توجه نمی کنیم حتی نگاهشم نمی کنیم که تکرار نکنه ولی متاسفانه هنوز به اون سن نرسیده که متوجه بشه این چیزارو
طفلی همسایه مون
نه شب آسایش داره نه روز
امروز همسرم میگفت بریم ازین خونه های مستغلاتی اجاره کنیم؛ این بنده های خدا چه گناهی کردن همسایه ی ماان آخه

دنیا جون آب میدم ولی خیلی کم میخوره یعنی تا می بینه تو شیشه به جای شیر، آبه روشو برمیگردونه!
(۱۴۰۲/۳/۱۰، ۰۱:۳۱ عصر)نسیمه جااان نوشته است: نرگس من الان ۲۸ روزه
مقدارش کمتر شده از روز اول ولی خب همچنان هست
خسته کننده س !
نسیمه من تا ۳۵ روز ادامه داشت و به قول خودت واقعا تموم شدم