امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مراکز تجاری - تفریحی - اقامت و شکم گردی در شمال
من اردبیل و سرعین پارسال تابستون مأموریت کاری بودم. قشنگ‌ترین جایی که می‌شه رفت که همون گردنه حیران هست ولی تو روز برین که قبل غروب همه جا رو بگردید. تله‌کابینش رو هم سوار شید ویوی خوبی داره و از رو درخت‌ها رد می‌شین کیف داره.
بازار سنتی اردبیل هم رفتم خوب بود، ولی به درد تماشا می‌خورد نه خرید. بیشتر شامل عطاری و آجیل‌فروشی و فرش و ماهی دودی و این چیزاست.
من هتل بین‌المللی لاله تو سرعین بودم، به نظرم اگر خانوادگی دارید می‌رید اونجا نمونید، چون انگار بیشتر پاتوق جوون‌هاست و تا نصفه‌شب تو راهروهاش سر و صدا هست. ولی به جز این هتل خوبی بود و ویوی خیلی خیلی قشنگی داشت با یه تراس عالی (اگر سر و صدا براتون مهم نیست در کل هتل خوبی بود).
حلوا سیاه رو از پیاده‌راه عالی‌قاپو (حلوا سیاه شیخ صفی) بگیرید حتماَ نه از جای دیگه، چون مال شیخ صفی بیشترش مغزیجات مقویه و مثل بعضی جاها آرد الکی نیست. زیاد بگیرید برگردونید شهرتون و صبح‌ها صبحانه بخورید، خیلی خوشمزه‌ست. فقط باید ۱۰ ثانیه تو مایکروفر یا رو گاز گرمش کنید تا خوشمزه‌تر بشه. تا یک ماه تو یخچال می‌مونه.
غذا هم حتماَ آش دوغ و خورشت پیچاق قیمه بخورید. کباب که گفتن نداره، ولی این پیچاق قیمه هم خوشمزه‌ست.
صبحانه هم حتماَ سرشیر عسل با فطیر محلی بخورید که من تو عمرم صبحانه‌ای به این خوشمزگی هنوز نیافتم.

بازار سنتی اردبیل:
[تصویر:  بازار_سنتی_اردبیل_egy4.jpg]

هتل لاله سرعین:
[تصویر:  هتل_لاله_سرعین_0ogj.jpg]

حلوا سیاه شیخ صفی:
[تصویر:  حلوا_سیاه_اردبیل_w1c5.jpg]

پیچاق قیمه:
[تصویر:  پیچاق_قیمه_dkv8.jpg]
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، Celin، Elham67، Gitii، Nedaaa28، Pari، Purelove، Rose، saba، sims s، Sufii، youtab، آبگینه، شیدا، شیرین‌ترین، مهرناز، مینو، نسیم64
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: شکم گردی در شمال - توسط ندایا - ۱۴۰۰/۹/۷، ۱۰:۵۰ صبح
RE: شکم گردی در شمال - توسط saba - ۱۴۰۰/۹/۷، ۱۰:۵۷ صبح
RE: شکم گردی در شمال - توسط شیرین دخت - ۱۴۰۰/۹/۷، ۱۲:۱۵ عصر
RE: شکم گردی در شمال - توسط شبنم - ۱۴۰۰/۹/۷، ۱۲:۱۸ عصر
RE: شکم گردی در شمال - توسط Rose - ۱۴۰۰/۹/۷، ۱۲:۲۱ عصر
RE: شکم گردی در شمال - توسط لیدان - ۱۴۰۰/۹/۷، ۱۲:۳۴ عصر
RE: شکم گردی در شمال - توسط ندایا - ۱۴۰۰/۹/۷، ۱۲:۴۳ عصر
RE: شکم گردی در شمال - توسط Rose - ۱۴۰۰/۹/۷، ۰۱:۰۲ عصر
RE: شکم گردی در شمال - توسط ندایا - ۱۴۰۰/۹/۷، ۰۱:۴۵ عصر
RE: شکم گردی در شمال - توسط tinaaa91 - ۱۴۰۰/۹/۷، ۰۱:۵۲ عصر
RE: شکم گردی در شمال - توسط ندایا - ۱۴۰۰/۹/۷، ۰۱:۵۸ عصر
RE: شکم گردی در شمال - توسط youtab - ۱۴۰۰/۹/۷، ۰۳:۵۰ عصر
RE: شکم گردی در شمال - توسط لیدان - ۱۴۰۰/۹/۷، ۱۰:۰۹ عصر
RE: شکم گردی در شمال - توسط youtab - ۱۴۰۰/۹/۸، ۱۲:۰۰ عصر
RE: شکم گردی در شمال - توسط ترانه خانوم - ۱۴۰۰/۹/۸، ۰۱:۱۲ عصر
RE: مراکز تجاری - تفریحی - اقامت و شکم گردی در شمال - توسط ستی‌لیته - ۱۴۰۲/۳/۱۱، ۰۱:۰۲ عصر

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان