(۱۴۰۲/۳/۱۷، ۰۸:۰۰ عصر)Sufii نوشته است: بچه ها چه خبر شده دلار و طلا دارن میان پایین؟ کسی اطلاع داره؟
به نظر من که دکوریه فقط... تا سیستم همینه، خبری از ارزون شدن نیست به نظرم... اینم فقط برای اینه که 1) پول توی دست مردم رو جمع کنن، 2) مردم رو درگیر قیمتا کنن، 3) زیرزیرکی یه کارایی کنن... وگرنه وقتی یه قیمتی توی بازار تاچ شد، به نظرم خیلییییی بعیده (تقریبا غیرممکنه به نظرم) که قیمت بطور دائم بیاد پایین... توی موج قبلی هم چند بار این حرکتا رو کردن... اتفاقا الان به نظرم وقت خریده اگه کسی پول داره رصد کنه و پله پله وارد شه...
والا من دیشب ساعت 7 شب بستنی مدل آیس پکی سوپرمارکتی گرفتم 15 تومن، امروز 4 عصر رفتم بگیرم، 21 تومن شده بود!! روشم زده بود... به طرف گفتم چرا؟ گفت بار جدید اومده همینه!!!!!!! توی همچین شرایط کاهشی، چرا قیمتا داره روز بروز میره بالا؟
فقط اینو از صمیم قلبم میگم، به طلاتون خیانت نکنید، اون بهتون خیانت نمی کنه

درباره ی توافق هم تجربه ی زیسته ی من میگه اگر قرار به توافق باشه، اصلا این سیستمی که الان هست نمی تونه بالا باشه... وقتی شفافیت مالی بخوان، مزدورها که قراره پولشویی کنن مسلما زیر بار نمیرن... وقتی حرف شفافیت توی هسته ای باشه اینا بعیده کوتاه بیان... توی حرفای چند وقت قبلشم که به ظریف اینا پرید، هنوز به نظر مخالفه... یعنی از مواضعش کوتاه نمیاد.. مگه بمیره و یکی دیگه بیاد جاش و به اسم اون تغییرات ایجاد شه مثل بن سلمان که ناجی عربستان شد...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم