من خیلی سختمه به این توصیه گوش کنم، ولی اتفاقا جدیدا دارم سعی میکنم پنیر لیقوان باز رو با پنیرهای کارخونهای عوض کنم. یه جایگزین خوبی که پیدا کردم که قبلا هم تو تاپیکش گفتم پنیر بلغاری هست. مارک پگاه و صباح. البته روشون رو نخوندم که پاستوریزه هموژنیزه هستن یا نه، ولی قاعدتاً باید باشن دیگه!
ولی سرشیر عسل تو اردبیل رو دیگه شرمندهم. سرشیر کارخونهای داریم ولی به اون لطافت نیست.
ا شیرینترین جان من تازه خوندم که گفتی دقیقا از همون هتل لاله سرعین شاید مبتلا شدی. چقدر سخت، دیگه فکر کنم باید مواظب باشم.
من فکر کنم این لبنیاتیهای اسمدار مثل اسکندری ولی تمیز باشن.
ولی سرشیر عسل تو اردبیل رو دیگه شرمندهم. سرشیر کارخونهای داریم ولی به اون لطافت نیست.
ا شیرینترین جان من تازه خوندم که گفتی دقیقا از همون هتل لاله سرعین شاید مبتلا شدی. چقدر سخت، دیگه فکر کنم باید مواظب باشم.
من فکر کنم این لبنیاتیهای اسمدار مثل اسکندری ولی تمیز باشن.