۱۴۰۲/۳/۲۸، ۰۱:۳۶ عصر
سلام نیوشا من از اونجایی که خیلی به شلوغی خونه حساسم گهواره برقی سه کاره ماستلا خریدم که تخت کنار مادر هم میشه. سبکه و چرخ داره، در طول روز با خودم میبرم جاهای مختلف خونه
پتو و بالش اینا توی گهواره فعلا استفاده نمیکنم، به جاش قنداق مناسب فصل گرفتم
تخت هم نمی خرم الان، میذارم 6 ماهگی که می خوام تو اتاق خودش بخوابونمش میگیرم
از سرویس خواب احتمالا فقط یه دراور با کشوهای زیاد بگیرم، کمد دیواری هم داریم
کالسکه بونیتو گرفتم که خیلی خوش ساخته ولی اگه نمی خوای زیاد استفاده کنی اینقدر هزینه نکن، کیفیت ایرانیا هم بد نیست
برای 6 ماه اول هم از کریر به عنوان صندلی ماشین استفاده میکنم چون هم اون اوایل باید صندلی برعکس گذاشته بشه که بیشتر صندلی ماشین ها این قابلیت رو ندارن و هم مطمینم با این اوضاع مملکت اگر تو ماشین ولش کنم سریع می دزدنش
هنوز نمیدونم کریر چه مارکی خوبه
برس فکر کنم کیکابو گرفته بودم نمی دونم خوبه یا بد! بهداشتیا هم ماه آخر با توجه به تاریخ انقضاشون میگیرم
پتو و بالش اینا توی گهواره فعلا استفاده نمیکنم، به جاش قنداق مناسب فصل گرفتم
تخت هم نمی خرم الان، میذارم 6 ماهگی که می خوام تو اتاق خودش بخوابونمش میگیرم
از سرویس خواب احتمالا فقط یه دراور با کشوهای زیاد بگیرم، کمد دیواری هم داریم
کالسکه بونیتو گرفتم که خیلی خوش ساخته ولی اگه نمی خوای زیاد استفاده کنی اینقدر هزینه نکن، کیفیت ایرانیا هم بد نیست
برای 6 ماه اول هم از کریر به عنوان صندلی ماشین استفاده میکنم چون هم اون اوایل باید صندلی برعکس گذاشته بشه که بیشتر صندلی ماشین ها این قابلیت رو ندارن و هم مطمینم با این اوضاع مملکت اگر تو ماشین ولش کنم سریع می دزدنش
هنوز نمیدونم کریر چه مارکی خوبه
برس فکر کنم کیکابو گرفته بودم نمی دونم خوبه یا بد! بهداشتیا هم ماه آخر با توجه به تاریخ انقضاشون میگیرم