۱۴۰۰/۴/۱۳، ۰۶:۳۱ عصر
(۱۴۰۰/۴/۱۳، ۰۳:۲۵ عصر)nona نوشته است: مرسی سروناز جون
نه هنوز بهتر از هفته اوله اما همه چی بستگی به دخترم داره یه شب وروز کامل نمیخوابه یه شب و روز میخوابه وقتایی که نمیخوابه همش بی تابه مدام باید بغلش کنم و شیر بدم وقتاییم که خوابه مدام مجبورم دو ساعت یبار بیدارش کنم با بدبختی یه چند قطره شیر بخوره
از همون هفته قبل هم برگشتم سرکار بصورت دورکار بنظرم اشتباه کردم واقعا با نی نی به این کوچولویی نمیشه کار کرد فعلا با بدبختی دارم مدیریت میکنم
مخصوصا که کمک هم نداشتم مادر همسرم اومد سه روز اول مریض شد روونش کردم خونشون بنده خدا توان نداشت
دیگه خودمم و خودم
نونا جون الانه که میتونی از مرخصی استفاده کنی، دوماه دیگه کم بیاری، به این راحتیا موافقت نخواهند کرد... الان شما یک زائو محسوب میشی و ی تونی سر مرخصی چونه بزنی... دوماه دیگه پنج ماه دیگه که فوق خسته شدی، میگن می خواستی اولش مرخصی بگیری چطور اولش بودی الان که بچه 5 ماهه شده کم آوردی؟
اگه میتونی حتما مرخصی بگیر... خودت رو داغون نکن...
درباره ی شیر هم نمی دونم توی تاپیک دیگه هم که گفته بودید، نظرم رو گفتم یا نه، اما اگه بچه کامل دنیا اومده و وزنگیریش مناسبه، اصلا نیازی نیست که بیدارش کنی و شیربدی... اینجوری فقط خوابش بهم میریزه و بدخواب میشه و در آموزش خواب به مشکل می خوری... دکترت اگه دلیل واضح و شخص داره که تا این زمان هر دوساعت شیرش بدی که هیچی، اگه دلیل مشخصی نداره احتمالا به رفرنس های جدید آگاهی نداره و شاید بهتر باشه دکترت رو عوض کنی... دکترا و خانمهای قدیمی معنقد به این موضوع بودن که لازمه هر دوساعت شیر بخوره...
راستی لیلی جون که درباره ی مرخصی گفتی، مرخصی زایمان بله 2 ترمه، ولی مرخصی بارداری هم هست که اونم 2 ترمه و جمعا میشه 4 ترم... پس حتما برو دنبالش چون برای خودت زمان میخری و احتمال جریمه دادنت کم میشه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم