۱۴۰۲/۴/۱، ۰۱:۳۱ عصر
اتفاقاَ چایساز ریوالد هم میدیدم یوتاب. فکر کنم الان دیگه اصلش نباشه. ولی مطمئنم هر مارکی بگیریم خراب میشه. باید مثل مینو بیخیالش بشیم! ولی نمیشیم. ببین من مطمئنم مثلا خواهرشوهر و مامانی تو یه وقت مهمونی بیاد یا فوقش صبح به صبح روشنش میکنن، و دائمی روشن نیست. ما چون بیشتر از خونه کار میکنیم و کارمون پای کامپیوتره، هی زرت و زرت چای میخوریم و باید همیشه روشن باشه. خونه مامان بابام سماور و قوری روی گاز بود و اونا هی خاموشش میکردن من اذیت میشدم؛ کلاَ عروسی کردم که چاییمون همیشهی خدا به راه باشه. الانم همه خونهمون رو به این عنوان میشناسن که هر وقت بیان چای به راهه. میریم جای دیگه مهمونی و صابخونه طول میده تا چای حاضر کنه حرص میخوریم!
مینو ما همه چیزمون رو عین هم خریدیم چرا! هم علاقهی قلبی داریم به هم و هم سلیقهمون شبیهه.
بخارگر ایستاده همون بایترون داشتیم ما هم، اشتباه نوشتم بیترون. اتفاقاَ اول ازدواج چون ارزون بود گفتیم بذار اینو بخریم ببینیم کافیه یا نه، که به مرور فهمیدیم کافی نیست و اضافه کردیم.
مینو ما همه چیزمون رو عین هم خریدیم چرا! هم علاقهی قلبی داریم به هم و هم سلیقهمون شبیهه.
بخارگر ایستاده همون بایترون داشتیم ما هم، اشتباه نوشتم بیترون. اتفاقاَ اول ازدواج چون ارزون بود گفتیم بذار اینو بخریم ببینیم کافیه یا نه، که به مرور فهمیدیم کافی نیست و اضافه کردیم.