(۱۴۰۲/۴/۱۰، ۱۲:۴۳ عصر)سحری.... نوشته است: بچه ها واقعا سخته تصمیم گیری رز حکیمیه هم خیلی گرونه الان که وام رو کردن 960 ولی قسطش ماهی 19 تومنه فک کنم فوقش پول ما بشه 6 تومن بازم پیدا نمیکنیم تو حکیمیه یوتاب پردیس عملا هیچی نداره باز کرج خیلی بالاتر از اونجاست ولی خوب پردیس پول دستمون میمونه و تا تهران نیم ساعت راهه نمیدونم والا یه معجزه بشه فقط من گفتم کرج بخریم بدیم اجاره الان کرج هم نرخ تهران شده اجاره هاشنفری 960؟
چرا قسطش اینقدر زیاده؟؟؟؟؟؟؟؟ یا ابرفرضضضضضض...
طلا یا دلار نداری؟
خانواده ها نمی تونن قرض بدن (گرم طلا یا دلار مثلا و بعدا همون رو پسشون بدید؟)
نزدیک باشید ماشین ایرانی معمولی هم خوبه چون زیاد توی ماشین نمی مونید... هی نمی خواد سربالایی و سرپایینی برید که برای راحت تر شدن مسیر نیاز به ماشین اتومات باشه ووو... ما یه مدت خونه مون شرق بود و محل کار شمال تهران... یعنی همسر زانوش به فنا رفت با ماشین که سمند بود... ولی الان مدتهاست که خونه و محل کارمون نزدیک شده، هم ماشین سرحالتره هم مدت بیشتری پیش همیم هم ما درد نمی کشیم

شاید ارتقا خونه ای که توی تهران نو دارید یا خرید یه خونه ی مستاجری دیگه برای سرمایه گذاری هم بد نباشه، که دوتا خونه داشته باشید و یه مدت هم مستاجری برید همون حکیمیه بشینید که با جو آشنا بشید که ببینید اصلا به فازتون می خوره یا نه و بعدا که بازار از رکود در اومد بفروشید و یه خونه ی بهتر بخرید؟
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم