۱۴۰۲/۴/۱۰، ۰۱:۲۸ عصر
عاطفه من همین الانه الان حاضرم هرچی دارم بدم فقططط برم توی خونهای که برای خودمه
میدونم ادما یه جیزایی توی فکر و دلشونه که اصلا هم مسخره نیستاااا، شاید منم یه چیزایی رو مخمه که برای خیلیا بیخود باشه
اما الن این خرید واسه خونه حدید، اونم خونه ای که خودتون ساختین و اینهمه منتظرش بودین، حتی جمع مردن خورد خورد وسایلت، همش به نظرم خیلی میتونه حالتو خوب کنه
عاطفه یه کاری کن تا رفتی خونه جدید (به دیگران کاری ندارم) خودت بگی دیدی تونستم
اقا تو الانم داری خودت بچتو بزرگ میکنی، یه غذا درست مردنه که اونم صبح که خوابه تا بیدار بشه یه غذایی میذاری که شبم بخورین
کاری که من دارم میکنم
بچه که پامیشه صبحانشو میدم و کاراشو میکنم و بازی و تا وقت ناهارش بشه
تازه من یه شوهر دارم که دایم خونس و هیچ کمکی تقریبا نمیکنه بهم و حتی اگه نباشه من راحتترم جون ارد میده یک ریز
مستقل شدن اقلا اون غولی نیست که تو برای هودت ساختی عاطی
انقدرررر شیرینه که قول میدم سر سال میای از حال خوبت و برنامه ریزیات میگی
میدونم ادما یه جیزایی توی فکر و دلشونه که اصلا هم مسخره نیستاااا، شاید منم یه چیزایی رو مخمه که برای خیلیا بیخود باشه
اما الن این خرید واسه خونه حدید، اونم خونه ای که خودتون ساختین و اینهمه منتظرش بودین، حتی جمع مردن خورد خورد وسایلت، همش به نظرم خیلی میتونه حالتو خوب کنه
عاطفه یه کاری کن تا رفتی خونه جدید (به دیگران کاری ندارم) خودت بگی دیدی تونستم
اقا تو الانم داری خودت بچتو بزرگ میکنی، یه غذا درست مردنه که اونم صبح که خوابه تا بیدار بشه یه غذایی میذاری که شبم بخورین
کاری که من دارم میکنم
بچه که پامیشه صبحانشو میدم و کاراشو میکنم و بازی و تا وقت ناهارش بشه
تازه من یه شوهر دارم که دایم خونس و هیچ کمکی تقریبا نمیکنه بهم و حتی اگه نباشه من راحتترم جون ارد میده یک ریز
مستقل شدن اقلا اون غولی نیست که تو برای هودت ساختی عاطی
انقدرررر شیرینه که قول میدم سر سال میای از حال خوبت و برنامه ریزیات میگی