۱۴۰۲/۴/۱۰، ۰۴:۳۰ عصر
ببین ما یه فامیل داشتیم سمت بابام اینا توی تهرانپارس جای بسیار خوبش یه خونه 200 متری داشتن و 2تا دختر کوچیک
دختراش که به ترتیب دبیرستانی و راهنمایی ای شدن اقاهه خونه رو داد اجاره رفت پاسداران اجاره کرد
میگفت دهترام بزرگ شدن باید توی همچین محلاتی باشن تا بتونن ازدواج و فرهنگ و ایناشون درست و حسابی باشه
اقاهه شرکت نفتی بود و چند سال بعد تونست همون خونه پاسدارانو بخره از مالکش
میس شین من تجربش رو دارم حق داری
نن همه عنرم جاهای خیلی هوب تهرانپارس و نارمک بوده خونمون
2سال اول ازدواج رفتیم یه خونه توی 13 ابان نزدیک شهرری و به خدا رسیدیم
نه که اونجا بد باشه ها، ادما باهم فرق دارن دیگه، مدلشون، فرهنگشون
اصلا به خاطر همون پاشدیم اومدیم مستاجری، دز صورتیکه اوتجا احاره نداشتیم که همسرم و خالش نصف نصف شریک بودن و خالش انقدر داره که به اجاره احتیاجی نداشت
اوندیم شدیم مستاجر توی جنت اباد، در صورتیکه هم خونمون خوب و نوساز بود، هم واقعا بدون بچه بسمون بود، هم صبح تا شب نبودیم و عملا خوابگاه بود
مسیرشم به کار من عالی بود، سر خط مینشستم مترو و سر ظفر پیاده میشدم یه تیکه
وقتی اومدیم و 2سال گذشت دیدیم ای بابا چه کاری بود کردیم داریم همینجوری اجاره میدیم بازم صبح تا شب نیستیم
خلاصه که پشیمون شدیم خیلی
لااقل میشد تا بچه بیاد بمونیم و یکم پول پس انداز کنیم
دختراش که به ترتیب دبیرستانی و راهنمایی ای شدن اقاهه خونه رو داد اجاره رفت پاسداران اجاره کرد
میگفت دهترام بزرگ شدن باید توی همچین محلاتی باشن تا بتونن ازدواج و فرهنگ و ایناشون درست و حسابی باشه
اقاهه شرکت نفتی بود و چند سال بعد تونست همون خونه پاسدارانو بخره از مالکش
میس شین من تجربش رو دارم حق داری
نن همه عنرم جاهای خیلی هوب تهرانپارس و نارمک بوده خونمون
2سال اول ازدواج رفتیم یه خونه توی 13 ابان نزدیک شهرری و به خدا رسیدیم
نه که اونجا بد باشه ها، ادما باهم فرق دارن دیگه، مدلشون، فرهنگشون
اصلا به خاطر همون پاشدیم اومدیم مستاجری، دز صورتیکه اوتجا احاره نداشتیم که همسرم و خالش نصف نصف شریک بودن و خالش انقدر داره که به اجاره احتیاجی نداشت
اوندیم شدیم مستاجر توی جنت اباد، در صورتیکه هم خونمون خوب و نوساز بود، هم واقعا بدون بچه بسمون بود، هم صبح تا شب نبودیم و عملا خوابگاه بود
مسیرشم به کار من عالی بود، سر خط مینشستم مترو و سر ظفر پیاده میشدم یه تیکه
وقتی اومدیم و 2سال گذشت دیدیم ای بابا چه کاری بود کردیم داریم همینجوری اجاره میدیم بازم صبح تا شب نیستیم
خلاصه که پشیمون شدیم خیلی
لااقل میشد تا بچه بیاد بمونیم و یکم پول پس انداز کنیم