آره واقعا آفرین به اینهمه تلاش مادرای عصر حاضر من واقعا از اینهمه جریان آگاهی لذت می برم...
نونا حالا خدایی من به مرور، خوب یاد گرفتم (هم اتاقی متاهل
)
ولی قبلش رو کامل یادمه که هیچی نمی دونستم... و احساس می کنم شاید سر همین چیزاست که از دنیای دخترونه و زنونه به دور بودم و هستم... چون نمی تونستم با بچه ها ارتباط بگیرم... و دیگه روم موند... و با بزرگ شدن، حسابی راهم از بقیه جدا شد... هیچوقت نه اجازه داشتم نه بعدتر علاقه ای در من بوجود اومد که آفرودیتم رو تقویت کنم... که یه آرایشی کنم... لاکی بزنم... آرایشگاهی برم... حتی انداختن زیورآلات برام عذاب آوره !!!!! فقط ساعت خیلی دوست دارم... شاید باورت نشه اما اینقدر ارتباط من با دخترا همیشه کم و سخت بوده که میخوام برم یه مهمونی یا دورهمی، عزااااا می گیرم... ولی با پسرا که کار یا قراری دارم، فوق العاده راحت و 5 دقیقه ای حاضر میشم...
آره خیلی خوبه این مدلی...
منم دوست دارم بچه م آگاه بار بیاد...
نه تنها در مورد خودش، در مورد بقیه هم همینطور...
الان یه کتاب بلوغ خریدم، ولی دارم دنبال کتاب بچگانه تر می گردم که توش درباره ی خودمراقبتی های پسرونه باشه... حدود 2 سال پیش توی یه شهر کتاب دیدم، ولی یادم رفت عکس بگیرم... بعدا هم بارها رفتم ولی حتی با پرس و جو هم پیداش نکردم... خیلی قشنگ بود و با نقاشی های بچگانه، مراقبت های دوران نوجوانی رو توضیح داده بود... الان دخترونه ش رو پیدا کردم که براش می گیرم، ولی پسرونه هه هنوز یافت نشده...
نونا حالا خدایی من به مرور، خوب یاد گرفتم (هم اتاقی متاهل

آره خیلی خوبه این مدلی...
منم دوست دارم بچه م آگاه بار بیاد...
نه تنها در مورد خودش، در مورد بقیه هم همینطور...
الان یه کتاب بلوغ خریدم، ولی دارم دنبال کتاب بچگانه تر می گردم که توش درباره ی خودمراقبتی های پسرونه باشه... حدود 2 سال پیش توی یه شهر کتاب دیدم، ولی یادم رفت عکس بگیرم... بعدا هم بارها رفتم ولی حتی با پرس و جو هم پیداش نکردم... خیلی قشنگ بود و با نقاشی های بچگانه، مراقبت های دوران نوجوانی رو توضیح داده بود... الان دخترونه ش رو پیدا کردم که براش می گیرم، ولی پسرونه هه هنوز یافت نشده...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم