(۱۴۰۰/۴/۱۳، ۱۱:۲۵ عصر)nona نوشته است: یوتاب جون گل پسرت پیشته تو خونه؟
آقا من به اجماع رسیدم تو گروه خانواده پرسیدم همه گفتن بذار بخوابه همون آخر شب شیر بده اگه تا ۵-۶ صبح بیدار نشد بذار بخوابه همون ۵-۶ شیر بده .بقول برادرم دختر تو که نود درصد شبا بیداره یه شبم تو هفته میخواد بخوابه تو بیدارش میکنی به زور چکاریه
رز جون این پستاتو باید کپی کنم نگه دارم اطلاعاتت خیلی خوبه
از الان واسه واکسن دوماهگی استرس گرفتم شنیدم خیلی سخته
لطف داری

واکسن ببین آدم چون بی تجربه اس میترسه... وگرنه هیچی نیست... سعی کن تنها نباشید، بعد از واکسن هم 10-15 دقیقه توی همون نزدیکی محل بمونید و به واکنش بچه توجه کنید)، خود مسئول تزریق واکسن توضیحات رو میده ولی سوالی داری هم می تونی بپرسی باید خوب و دقیق جواب بدن... و هیچکس بهتر از اونها نمی تونه جواب بده...
ما حتی نیاز به کمپرس هم پیدا نکردیم! شایدم تنبلی می کردیم... ولی اصلا نیازش حس نشد و برای کمپرس (دوستانی که زایمان طبیعی هم می کنن می تونن از این روش استفاده کنن)، یه دستکش جراحی رو پر از خرده یخ کن و محکم درش رو ببند و بپیچ دور حوله بذار روی جای واکسن نی نی اصلا از جاش تکون نمی خوره (انگشت ها رو دو طرف رونش بذار)، برای آب گرم هم می تونی با این روش کار کنی...
استا هم می خوره و به امید خدا براحتی ازش عبور می کنید

برای زایمان طبیعی هم این دستکش ها خیلی کمک کننده هستن... می تونید ازش برای کمپرس اون ناحیه استفاده کنید

چیزی شبیه این... ولی هواش رو خالی کنید و مثل این پر از هوا نباشه که تکون بخوره... جوری ببندید که روی جایی میذارید یخ های داخلش بتونه جابجا بشه... اینجوری کامل توی جایی که میذارید فیکس میشه

![[تصویر: rjjtdwgc5c0z.jpg]](https://i.redd.it/rjjtdwgc5c0z.jpg)
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم