کاهو سکنجبین
سرو با: کاهو / شربت / خیار رنده شده / لیمو / نعنا / سیب و...
مواد لازم:
◀️ شکر: 1 کیلوگرم
◀️ آب: 3 لیوان
◀️ نعناع تازه و پاک شده و شسته شده: 300 گرم
◀️ سرکه:100 تا 200 گرم
طرز تهیه:
۱) شکر رو توی آب می ریزیم و میذاریم حل بشه.
۲) نعناع رو اضافه می کنیم و میذاریم 20 دقیقه ای بجوشه (من در اندازه کف دست خرد می کنم و توی تنظیف و اینها هم نمی ریزم بلکه همه رو توی شربت می ریزم که رنگش رو عوض کنه، آخرش از صافی رد می کنم)
۳) وقتی شربت به غلظت رسید به این صورت که حرکتش روی قاشق کند شد، سرکه رو کم کم اضافه می کنیم و می چشیم تا وقتی بپسندیم. من حدود 150 گرم سرکه رو می پسندم اما میشه هم کمتر هم بیشتر ترش بشه. بعد از چند دقیقه هم که دوباره غلیظ شد برش میداریم.
* می تونید آخرش یکم گلاب هم اضافه کنید.
* میشه به جای شکر از عسل هم استفاده کرد که سنتی تر و مفیدتر هم هست.
سرو با: کاهو / شربت / خیار رنده شده / لیمو / نعنا / سیب و...
![[تصویر: sekanjabeen1_680_bqlg.jpg]](https://s8.uupload.ir/files/sekanjabeen1_680_bqlg.jpg)
مواد لازم:
◀️ شکر: 1 کیلوگرم
◀️ آب: 3 لیوان
◀️ نعناع تازه و پاک شده و شسته شده: 300 گرم
◀️ سرکه:100 تا 200 گرم
طرز تهیه:
۱) شکر رو توی آب می ریزیم و میذاریم حل بشه.
۲) نعناع رو اضافه می کنیم و میذاریم 20 دقیقه ای بجوشه (من در اندازه کف دست خرد می کنم و توی تنظیف و اینها هم نمی ریزم بلکه همه رو توی شربت می ریزم که رنگش رو عوض کنه، آخرش از صافی رد می کنم)
۳) وقتی شربت به غلظت رسید به این صورت که حرکتش روی قاشق کند شد، سرکه رو کم کم اضافه می کنیم و می چشیم تا وقتی بپسندیم. من حدود 150 گرم سرکه رو می پسندم اما میشه هم کمتر هم بیشتر ترش بشه. بعد از چند دقیقه هم که دوباره غلیظ شد برش میداریم.
* می تونید آخرش یکم گلاب هم اضافه کنید.
* میشه به جای شکر از عسل هم استفاده کرد که سنتی تر و مفیدتر هم هست.
![[تصویر: wahc1kz3qxedvppq8zmp_0s9a6482_i7ic.jpg]](https://s8.uupload.ir/files/wahc1kz3qxedvppq8zmp_0s9a6482_i7ic.jpg)
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم