۱۴۰۰/۹/۱۶، ۰۵:۳۱ عصر
ترگل جان مشاور تغذیه گفت ده دقیقه بپز
دستوری که به من داد این بود
یک قاشق آرد برنج
یک لیوان آب
یک پیمانه شیرخشک یا شیر مادر که بعد از اینکه یه کم سرد شده اضافه کن
ولی در کل طعم خوبی نداره باز زمان حریره خوردنش برسه بادام یه طعمی بهش میده
دستوری که به من داد این بود
یک قاشق آرد برنج
یک لیوان آب
یک پیمانه شیرخشک یا شیر مادر که بعد از اینکه یه کم سرد شده اضافه کن
ولی در کل طعم خوبی نداره باز زمان حریره خوردنش برسه بادام یه طعمی بهش میده