۱۴۰۲/۵/۲۵، ۱۲:۴۶ صبح
(۱۴۰۲/۵/۲۳، ۰۲:۰۰ عصر)lili_61 نوشته است: سلام دخترا
من بعد از مدتها اومدم اما از قدیمیا کسی نیست انگار
بچه ها یه مشاوره بهم میدین؟! من دخترمو برای پایش رشد بردم دکتر الان تقریباً بیست ماهش هست دکتر گفت این سه ماه وزن نگرفته از شیر بگیرش و تاکید کرد یه دفعه هم ازش بگیر من دو روز بهش شیر ندادم اما هم اون خیلی گریه کرد هم من دیگه کوتاه اومدم الان خیلی کم بهش شیر میدم اما به نظرم غذا خوردنش فرق خاصی نکرد!
در مورد صحبت کردنش الان فقط کلمه میگه یا هرچی که بهش بگم بگو رو یه آوایی ازش میگه دکتر گفت باید الان دو کلمه بگه مثلا بگه مامان آب! بهم یه روانشناس معرفی کرد گفت یه پایش کامل رشد انجام میده اگه لازم بود معرفی میکنه به گفتار درمانی
دیروز بردمش خانمه فقط چندتا پرسش نامه رو ازمون سوال پرسید پر کرد نیم ساعت هم طول نکشید اما 900 تومن گرفت! یعنی هیچ راهکاری هیچ راهنمایی هیچی!!! بعد گفت تفسیر اینارو انجام بدم جلسه بعد بیاین بگم
دختر من الان بیست ماهش هست میشه تجربتون رو بگید که بچه ها تون تو این سن صحبت میکردن یا جمله میگفتن؟!!! واقعا باید نگران باشم؟
لی لی جان تو ۲۴ ماهگی به بعد دو کلمه ای باید بگه.الان خوبه گفتارش بعضی دکترا که معرفی میکنن معلومه مشتری جمع کن واسه اون فرد هستن
پسر من تازه ۲۶ ماهگی شروع به کلمه گفتن کرد طی دو ماه کامل راه افتاد.هر وقت رفتیم شمال صحبت کردنش پیشرفت میکرد