۱۴۰۳/۳/۶، ۰۷:۱۲ صبح
من دو ماه خونه مامانم بودم به نظرم اگه زودتر برمیگشتم خونه برای روحیه ام خیلی بهتر بود ولی حالم واقعا بد بود دنده هام توی عمل آسیب دیده بود و حتی برای بلند شدن از روی تخت هم نیاز به کمک داشتم. دخترم هم ریفلاکس داشت و مدام باید می ذاشتم و بلندش می کردم.
اگر عارضه ی خاصی رخ نده یک هفته بعد از عمل حال نسبتا خوبی داری.
بند ناف رو هم آره ذخیره کردیم.
راستی برای شیردهی من خیلی تحقیق کردم، مقاله معتبر خوندم نه این چیزای دم دستی توی اینترنت. برای افزایش شیر تقریبا هیچ خوراکی خاصی توصیه نشده یه چندتا چیز محدود به صورت تجربی بعضیا گفتن موقتا روی شیرشون اثر میذاره ولی این تاثیر اصلا در حد تاثیر قانون عرضه و تقاضا نیست. اون اوایل الکی خودت رو نبند به داروها و دمنوش های گیاهی، سه تا چیز به طور 100 درصد روی میزان شیر اثر داره : دریافت کالری کافی، مایعات کافی و دوشیدن هر دو تا سه ساعت مخصوصا در شب.
اگر عارضه ی خاصی رخ نده یک هفته بعد از عمل حال نسبتا خوبی داری.
بند ناف رو هم آره ذخیره کردیم.
راستی برای شیردهی من خیلی تحقیق کردم، مقاله معتبر خوندم نه این چیزای دم دستی توی اینترنت. برای افزایش شیر تقریبا هیچ خوراکی خاصی توصیه نشده یه چندتا چیز محدود به صورت تجربی بعضیا گفتن موقتا روی شیرشون اثر میذاره ولی این تاثیر اصلا در حد تاثیر قانون عرضه و تقاضا نیست. اون اوایل الکی خودت رو نبند به داروها و دمنوش های گیاهی، سه تا چیز به طور 100 درصد روی میزان شیر اثر داره : دریافت کالری کافی، مایعات کافی و دوشیدن هر دو تا سه ساعت مخصوصا در شب.