بچه ها برای بخارپز کردن...
بهترین روش که عصاره ی ماده ی غذایی حفظ بشه، پختن مواد توی شیشه هست....
من اون اولا که موز رو هم اینجوری میدادم... چه برسه بقیه چیزا...
اگه درست کنسرو هم بشه خیلی بیشتر هم می مونه که من خودم معمولا چند مدل مختلف برای 2-3 روز درست می کردم وداشتم دیگه (چون ظرفاش کوچولو بود، برای یه دونه یه وعده ای نمی صرفید اونهمه بجوشه)...
بعد از این هم، بخار پز کردن کنار مثلا برنجه... یه تکه سیب زمینی یا سیب زمینی شیرین یا هویج یا اصلا هر چی که میخواید رو می تونید بذارید روی برنج یا مثلا اگه موزه که مزه ش قاطی میشه، بذارید توی یه ماگ کوچولو و بذارید روی برنج... خیلییییی ایمن و تمیز می پزه...
وقتی تست گوشت رو هم انجام بدید، می تونید راحت توی غذا بذارید بپزه مثلا توی خورشت مثل چلوگوشت یا خورش مرغ...
انواع سبزی و صیفی جات رو می تونید بریزید با گوشت بپزه هم به مزه ها عادت می کنه هم خیلی مقوی تر از آب پز یا بخارپز ساده اس...
منم از این صافی ها گرفتم اما اصلا ارتباط نگرفتم باهاش...
بهترین و راحت ترینش همون تغییر خورش ها بود که صیفی جات بیشتری توشون استفاده کردم...
مثلا مرغ های من، هویج، گوجه، بروکلی، شلغم، کرفس، انواع فلفل دلمه ای، کدو، بعضا بادمجون سرخ شده کنارش داره... و هر کدوم از اینا رو بسته به محتویات یخچال و همخونی طعم ها استفاده می کنم و خبری از اون خورش مرغ ساده ی سنتی ربی بدون خاصیت آنچنانی نیستش...
بهترین روش که عصاره ی ماده ی غذایی حفظ بشه، پختن مواد توی شیشه هست....
من اون اولا که موز رو هم اینجوری میدادم... چه برسه بقیه چیزا...
اگه درست کنسرو هم بشه خیلی بیشتر هم می مونه که من خودم معمولا چند مدل مختلف برای 2-3 روز درست می کردم وداشتم دیگه (چون ظرفاش کوچولو بود، برای یه دونه یه وعده ای نمی صرفید اونهمه بجوشه)...
بعد از این هم، بخار پز کردن کنار مثلا برنجه... یه تکه سیب زمینی یا سیب زمینی شیرین یا هویج یا اصلا هر چی که میخواید رو می تونید بذارید روی برنج یا مثلا اگه موزه که مزه ش قاطی میشه، بذارید توی یه ماگ کوچولو و بذارید روی برنج... خیلییییی ایمن و تمیز می پزه...
وقتی تست گوشت رو هم انجام بدید، می تونید راحت توی غذا بذارید بپزه مثلا توی خورشت مثل چلوگوشت یا خورش مرغ...
انواع سبزی و صیفی جات رو می تونید بریزید با گوشت بپزه هم به مزه ها عادت می کنه هم خیلی مقوی تر از آب پز یا بخارپز ساده اس...
منم از این صافی ها گرفتم اما اصلا ارتباط نگرفتم باهاش...
بهترین و راحت ترینش همون تغییر خورش ها بود که صیفی جات بیشتری توشون استفاده کردم...
مثلا مرغ های من، هویج، گوجه، بروکلی، شلغم، کرفس، انواع فلفل دلمه ای، کدو، بعضا بادمجون سرخ شده کنارش داره... و هر کدوم از اینا رو بسته به محتویات یخچال و همخونی طعم ها استفاده می کنم و خبری از اون خورش مرغ ساده ی سنتی ربی بدون خاصیت آنچنانی نیستش...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم