(۱۴۰۰/۹/۱۸، ۰۲:۱۲ عصر)Mari90 نوشته است: مرسی یوتاب جانجدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بله دقیقا. من خودم اجازه تلویزیون دیدن نمیدم ولی چند روزه حسابی مورد هجمه قرار گرفتم که چراااا نمیذاری بچه ببینه کلی چیز یاد میگیره. امروز هم بهم گفتن دیکتاتور خخخ
حالا میخوام یه دور دیگه رفرنس ها را ببینم
عجب!!!!!!!!!!!!!
ببین اصلا بهشون توجه نکن...
باور کن بهترین کار رو داری شما می کنی...
تی وی زیاد دیدن، علائم شبه اوتیسم میده
تاخیر در گفتار
مشکل در برقراری ارتباط
برقرار نشدن لینک های مختلف توی مغز (و افزایش تجربیات زیسته ی بچه، افزایش هوشش، افزایش قدرت تحلیل و استدلالش، کشف اطرافش وو.... رو تحت تاثیر قرار میده...)
ترسناک بودن تصاویر می تونه توی ذهن بچه بمونه (حتی چیزی که برای ما اصلا ترسناک نیست برای بچه می تونه خیلییی ترسناک باشه...) و روی خوابش خیلی راحت تاثیر میذاره...
یادگرفتن اینکه فقط و فقط بیننده و شنونده باشه نه عامل و خلاق...... این خییییلی مهمه از نظر من... بچه ساکت میشه ولی کلا انگار آتش درونشون رو خاموش می کنیم... از نظر من خلاقیت و عاملیت، همون آتش درونی آدماست... با اسکرین تایم بی کیفیت (با کیفیتش رو هم داریم... مثلا بازی یا ورزش به همراه بچه از روی تی وی، حرف زدن و شعر خوندن با تی وی طوری که بچه حواسش به ما باشه ولی تی وی شعره رو بخونه یا الگو بگیریم تا ایده های جدید و سورپرایزی داشته باشیم، بازی های حرفه ای با کیفیت که بچه شکل و رنگ و اینها رو بشناسه... و...) ما این آتیش رو خاموش می کنیم...
دیکتاتور و اینها رو هم اصلا توجه نکن... اینها ممکنه یک سری مشکلات درونی باشه که فرد میخواد خودش رو خالی کنه اینجوری میگه... البته توی سن شما فکر کنم تا 1 ساعت (منقطع مثلا چهار تا یه ربع) مشکلی نداره... ولی اگر واقعاا بدون هیچ اذیت شدنی داری این وقت رو میذاری ایول داری واقعا نه اینکه بگن دیکتاتوری... حتما حتما بیا از ایده های بازی هات به ماها هم بگو من که شدیدا نیاز دارم...
ولی نمی دونی چقدر خوشحال میشم وقتی می بینم اینقدر مادرهای آگاه و با اطلاعات و دغدغه مند دور همیم... اینقدر دوست دارم دور و برم همچین مادرایی باشن که باهم رفت و آمد کنیم... از هم یاد بگیریم...
واقعا امیدوارم یه نسل متفاوتی رو تحویل جامعه بدیم

همینکه شما اینهمه وقت برای پسرت میذاری اونم وقتی سه سالش تموم شده که وقت تی وی ندارید، یعنی یه مادر کار درست و با دقت و فداکاری عزیزم

آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم