۱۴۰۰/۹/۱۸، ۰۳:۳۲ عصر
نه سلین اصلا
خداروشکر همسرم از من حساس تره
چون خودشم فشار خون و چربی داره وقتی اوایل تولد پسرم گفتم که خوندم تلویزیون و شکر و نمک و عسل تا دوسالگی ممنوعه به شدددت و با تاکید جلو همه میگه
بعد م ش اوندفعه میگفت اخه فرنی اینا بی مزه میشه بچه بدش میلد
همسرم گفت مادرم اگه نخورده باشه چه میدونه شیرینه اصلش
بعد یه موقع دورهمیم و چیپس یا پفک هست همسرم بلند جلو همه از زبون پسرم میگه عمه ها و عموها و مامانی جونم بخورید که من به خوردن بیوفتم اینا وقتی من هستم تعطیله
میگه تا مدرسه نره و دست اینو اون نبینه بتونیم ندیم بهش ۶-۷ سال جلوییم
واقعا منم معتقدم بچه تا نبینه و ندونه چیه که یهو نمیگه من سوسیس میخوام مثلا
اونروز سر تلویزیون دور از جون بچم خدا اونروزو نیاره اما همسرم عصبانی شد گفت مادر من بذار ببینه اونوقت که (دور از جونش هزاااااران بااار) کور و لال شد بهت میگم
منم زود گفتم عه خدا نکنه این چه حرفیه گفت بذار تهشو رک بگم شاید عمقش بهتر فهمیده شه
دیگه چی بگیم
خداروشکر همسرم از من حساس تره
چون خودشم فشار خون و چربی داره وقتی اوایل تولد پسرم گفتم که خوندم تلویزیون و شکر و نمک و عسل تا دوسالگی ممنوعه به شدددت و با تاکید جلو همه میگه
بعد م ش اوندفعه میگفت اخه فرنی اینا بی مزه میشه بچه بدش میلد
همسرم گفت مادرم اگه نخورده باشه چه میدونه شیرینه اصلش
بعد یه موقع دورهمیم و چیپس یا پفک هست همسرم بلند جلو همه از زبون پسرم میگه عمه ها و عموها و مامانی جونم بخورید که من به خوردن بیوفتم اینا وقتی من هستم تعطیله
میگه تا مدرسه نره و دست اینو اون نبینه بتونیم ندیم بهش ۶-۷ سال جلوییم
واقعا منم معتقدم بچه تا نبینه و ندونه چیه که یهو نمیگه من سوسیس میخوام مثلا
اونروز سر تلویزیون دور از جون بچم خدا اونروزو نیاره اما همسرم عصبانی شد گفت مادر من بذار ببینه اونوقت که (دور از جونش هزاااااران بااار) کور و لال شد بهت میگم
منم زود گفتم عه خدا نکنه این چه حرفیه گفت بذار تهشو رک بگم شاید عمقش بهتر فهمیده شه
دیگه چی بگیم