صنوبر جان دو تا موضوعه. اول اینکه لحن کلام خیلی مهمه. دوستانه خیلی فرق داره با نگاه از بالا به پایین. بعضیها خیلی میخوان تو بوق و کرنا کنن که مادر نمونه هستن. در حالیکه حتی اگه باشن به درد خودشون و بچهشون میخوره. چرا بقیه رو تحقیر میکنن؟ بحث دوم بعضیها بدیهیات میگن. مثلا من سر شیر نخوردن دخترم خندهام میگیره میگن وایسا هر وقت گرسنهاش شد. اصلا این توهینه به من!! یعنی فکر میکنن من عقلم به این قد نداد که فواصل شیردهی رو بیشتر کنم شاید خورد؟؟ وگرنه من اینجا هم گفتم یه بار مطب بودم خانمه بهم گفت بچه رو اینجوری بغل نکن به کمرش فشار میاد. گفتم مرسی و پوزیشنش رو عوض کردم (هرچند اونم ظاهرا غلط گفت. اما محترمانه و دوستانه بهم تذکر داد)
وای یه تذکر دیگه که رو مخمه، جنس خارجی ندین چون قاچاقه نظارت روش نیست. اینو دیگه همه میدونن. حالا هی تکرار میشه که چی؟؟ اگه یکی میده ۱- راه دیگهای براش نیست ۲- ریسکش رو پذیرفته. پس نیایید بدیهیات بگید.
وای یه تذکر دیگه که رو مخمه، جنس خارجی ندین چون قاچاقه نظارت روش نیست. اینو دیگه همه میدونن. حالا هی تکرار میشه که چی؟؟ اگه یکی میده ۱- راه دیگهای براش نیست ۲- ریسکش رو پذیرفته. پس نیایید بدیهیات بگید.