۱۴۰۰/۹/۱۹، ۰۸:۰۶ عصر
عاطفه جان اگر واقعا حقوق میخوایی چرا نمیری مطبی جایی منشی بمونی؟ یا تو فروشگاهی صندوقدار؟ والا مگه همه کارمندن من خودم خب پدرم رو زود از دست دادم مادرمم یه معلم ساده بود وضعمونم معمولی عیچوقت هم یک ریال از خواهر برادرام که همه بزرگتر از من بودن و توان مالی داشتن کمک نگرفتم هیچ موقع . زمان دانشجویی دوره لیسانس ترم اول رفتم نظام مهندسی کار پیدا کردم، کارمم فکر میکنی چی بود؟ کاغذا، نقشه ها رو که کارمندا میریختن رو میز مرتب میکردم یا یکی فلان طبقه میگفت فلان پرونده رو میخوام برو بیار. قشنگ کار پادویی میکردم در صورتی که تو همین تهران مطب دو تا از برادرام و بکی از خواهرام بود که یبار یکیشون با ناراحتی کفت شنیدم چکار میکنی پول لازم داری خب به ما بگو گفتم کار عیب نیست ، کار خودمو کردم. سه سال همونجا کار کردم
بعد لیسانس دانشگاه دهن پر کنم تو یه شرکتی اولین کارمو شروع کردم که پنج نفر بودیم هر روز یکدوممون باید غذا میپختیم برای ناهار بقیه تی هم کل شرکت رو باید روزانه یکدوم میکشیدیم خب چی شد؟ چیزی ازم کم شد؟ والا با کارای همینطوری زندگیمو اداره میکردم حای خوب خونه اجاره کرده بودم در خد خودم خوب میخوردم خوب میپوشیدم.
خلاصه که نخواستم خودمو الگو بهت معرفی کنم فقط از بس گفتی کاش کارمند بودم خواستم بگم اینقدر درا رو به خودت نبند از کجا میدونی حتی نمره علمیم بیاری مصاحبه قبولت کنن!
والا من اگه پول لازم بودم دوره دانشجویی باور کن میرفتم پرستار سالمند هم میموندم. الانم اگر شغلم و کارم رو به هر دایلی نداشتم یا به هر دلیلی از دست بدم حاضرم برای گذران زندگی هر کار آبرومندی انجام بدم.
بعد لیسانس دانشگاه دهن پر کنم تو یه شرکتی اولین کارمو شروع کردم که پنج نفر بودیم هر روز یکدوممون باید غذا میپختیم برای ناهار بقیه تی هم کل شرکت رو باید روزانه یکدوم میکشیدیم خب چی شد؟ چیزی ازم کم شد؟ والا با کارای همینطوری زندگیمو اداره میکردم حای خوب خونه اجاره کرده بودم در خد خودم خوب میخوردم خوب میپوشیدم.
خلاصه که نخواستم خودمو الگو بهت معرفی کنم فقط از بس گفتی کاش کارمند بودم خواستم بگم اینقدر درا رو به خودت نبند از کجا میدونی حتی نمره علمیم بیاری مصاحبه قبولت کنن!
والا من اگه پول لازم بودم دوره دانشجویی باور کن میرفتم پرستار سالمند هم میموندم. الانم اگر شغلم و کارم رو به هر دایلی نداشتم یا به هر دلیلی از دست بدم حاضرم برای گذران زندگی هر کار آبرومندی انجام بدم.