آرزوجون از همون چهار ماهگی شروع کردی؟ الان چیا میدی؟ ببین یکم بهتر میشن، فرنی یا حریره اگه میدی یکم غلیظ/رقیقتر درست کن ببین کدومو بیشتر دوست داره، انواع میوه و سبزی پوره کن ببین هیچ کدوم رو دوست نداره؟ انواع سرلاک رو امتحان کن. باید هی بازی بازی کنی. دیگه همینه دیگه. من خودم به شخصه با این مساله دخترم کنار اومدم. تنها چیزی که یکم میخوره فرنیه. شیرش در شبانه روز شده ۳ وعده اونم تو خواب!! یعنی فاجعه. به هر کی میگم فکر میکنه حرفم اشتباهه اما من مطمئنم مک زدن خودآگاه از یادش رفته. فقط ناخودآگاه میتونه. خوب چیکار کنم. برای همین مساله فقط ۴ بار بردمش دکتر. حالا میگم خوب لابد معدش همینقده. دیگه ته زور من همین بود. سر غذا هم اولش بسیاااار بسیار ناامیدم کرد. اینجا هم گفتم. ولی پیشرفت میکنن انشالله
آخ منم عین یوتاب. الهی بگردم که دکتر رفتن رو جزو بیرون رفتنهامون میشمریم!!
یه سوالی، پورههایی مثل ذرت و نخودفرنگی و ... که تو حجم کم برای یه وعده یا نهایت یه روز میخواهید درست کنید رو با چی پوره میکنید؟ من اول با گوشتکوب برقی بعد با محفظه خردکنش با مقداری آب له کردم اما هنوز دون دونه و کاملا یه دست نیست.
یوتاب جون برنامه غذایی گهواره کدوم قسمتشه؟ من پیدا نکردم. یعنی کامل نوشته روزهای مختلف چی چند وعده؟
آخ منم عین یوتاب. الهی بگردم که دکتر رفتن رو جزو بیرون رفتنهامون میشمریم!!

یه سوالی، پورههایی مثل ذرت و نخودفرنگی و ... که تو حجم کم برای یه وعده یا نهایت یه روز میخواهید درست کنید رو با چی پوره میکنید؟ من اول با گوشتکوب برقی بعد با محفظه خردکنش با مقداری آب له کردم اما هنوز دون دونه و کاملا یه دست نیست.
یوتاب جون برنامه غذایی گهواره کدوم قسمتشه؟ من پیدا نکردم. یعنی کامل نوشته روزهای مختلف چی چند وعده؟