۱۴۰۰/۴/۱۵، ۰۸:۵۳ عصر
من دوبار رفتم عبدل آباد الان ۹۰ درصدشو خریدم
تخت کنار مادر هم گرفتم از این چوبیا ، بعدا هم جمع میشع میره تو کارتن
اگه اتاق جدا ندارین نیاز نیس خیلی چیزا بخرین
من خودم تشک گارددار و چیزایی که حس کردم بعدا جایی واسه نگهداریشون ندارم نخریدم
پاپوش دو تا گرفتم ، لباسم هر سایزی تقریبا ۳ دست ، حالا باز الان جایی میریم سرهمی خوشگل ببینم دارم میگیرم
اسباب بازی هم هنوز چیزی نگرفتم جز پلی جیم و یه دونه جغجغه
نمیخواستم بخرم کلا چیزی ولی همسرم میگه یه طرف کمد خالیه دو سه تا ماشین اینا بخریم چون بعدا گرون میشه فرقی نداره ما نگه میداریم
لوازم بهداشتی هم مارک رووکو و بیبی لند اینا گرفتم ، شامپو و صابونم فیروز ، یه دونه هم سودوکرم واسه سوختگی
سیسمونی فروشی آقا سید تو عبدل آباد قیمتاش خیلی بهتر از جاهای دیگه بود یعنی کلا این خرده ریزارو برین همون جا بردارین
مثلا وان تاشو همه جا بالای ۳۶۰ بود اونجا ۳۱۰ گرفتم
لباس ۱۹ تکه اینا هم من نگرفتم همون دو تکه و یه بادی زیرش
کاپشن هم نگرفتم میذارم همون زمستون به سایزش میگیرم
یه بافت گرفتم و قنداق فرنگی هم که گرمه واسه بیرون بردن
در مورد دستگاه بخور بعضیا میگن باکتری زاس نگیرید ولی بعضیا میگن خوبه چون بچه من تو پاییزه به نظرتون نیازه بخرم؟
تخت کنار مادر هم گرفتم از این چوبیا ، بعدا هم جمع میشع میره تو کارتن
اگه اتاق جدا ندارین نیاز نیس خیلی چیزا بخرین
من خودم تشک گارددار و چیزایی که حس کردم بعدا جایی واسه نگهداریشون ندارم نخریدم
پاپوش دو تا گرفتم ، لباسم هر سایزی تقریبا ۳ دست ، حالا باز الان جایی میریم سرهمی خوشگل ببینم دارم میگیرم
اسباب بازی هم هنوز چیزی نگرفتم جز پلی جیم و یه دونه جغجغه
نمیخواستم بخرم کلا چیزی ولی همسرم میگه یه طرف کمد خالیه دو سه تا ماشین اینا بخریم چون بعدا گرون میشه فرقی نداره ما نگه میداریم
لوازم بهداشتی هم مارک رووکو و بیبی لند اینا گرفتم ، شامپو و صابونم فیروز ، یه دونه هم سودوکرم واسه سوختگی
سیسمونی فروشی آقا سید تو عبدل آباد قیمتاش خیلی بهتر از جاهای دیگه بود یعنی کلا این خرده ریزارو برین همون جا بردارین
مثلا وان تاشو همه جا بالای ۳۶۰ بود اونجا ۳۱۰ گرفتم
لباس ۱۹ تکه اینا هم من نگرفتم همون دو تکه و یه بادی زیرش
کاپشن هم نگرفتم میذارم همون زمستون به سایزش میگیرم
یه بافت گرفتم و قنداق فرنگی هم که گرمه واسه بیرون بردن
در مورد دستگاه بخور بعضیا میگن باکتری زاس نگیرید ولی بعضیا میگن خوبه چون بچه من تو پاییزه به نظرتون نیازه بخرم؟