۱۴۰۰/۹/۲۲، ۱۲:۱۹ عصر
ندایا جااانم مگه اپلود شد؟
اوا من فکر کردم نشده
اره ته چینش خوب شد خداروشکر
اخه همسرم خیلی ظاهر غذا مهمه براش از این قابلمه های تک نفره رفتهخریده
منم میخواستم باقالی پلو بذارم اما معدش درد میکرد دیگه شد زرشک پلو
خیلی راحت تر از تصوراتم بود اول فر دمای ۱۹۰ گرم کردم یه ربع
بعد چربش کردم ظرفو و مواد ته چین رو کف ریختم بعد یه لایه بادمجون و مایه مرغ و پیاز و ادویه که جدا درست کرده بودم و قارچ رو ریختم بعد یه لایه مواد ته چین و یه لایه برنج سفید خوب فشار دادم و درشو گذاشتم و ۵۰ دقیقه تو فر موند و خیلی خوب شد.
جاتون خالی همگی
اوا من فکر کردم نشده
اره ته چینش خوب شد خداروشکر
اخه همسرم خیلی ظاهر غذا مهمه براش از این قابلمه های تک نفره رفتهخریده
منم میخواستم باقالی پلو بذارم اما معدش درد میکرد دیگه شد زرشک پلو

خیلی راحت تر از تصوراتم بود اول فر دمای ۱۹۰ گرم کردم یه ربع
بعد چربش کردم ظرفو و مواد ته چین رو کف ریختم بعد یه لایه بادمجون و مایه مرغ و پیاز و ادویه که جدا درست کرده بودم و قارچ رو ریختم بعد یه لایه مواد ته چین و یه لایه برنج سفید خوب فشار دادم و درشو گذاشتم و ۵۰ دقیقه تو فر موند و خیلی خوب شد.
جاتون خالی همگی
