چه جالب منم سالها بود تلویزیون نمیدیدم وقتی ازدواج کردیم برای همسرم خیلی عجیب بود هر شب میدید حداقل اخبارو و خیلی تعجب میکرد وقتی فردا شب که میاد خونه و تلویزیونو روشن میکنه روی همون کانالیه که خودش شب قبل خاموش کرده
به مرور انقدر از اخبار اعصابمون خورد میشد (هرچند من معتقدم ادم باید باخبر باشه از اطرافش ولی از لحن و متن جانبدارانه اخبار ایران و بمب اخبار منفی اخبار اونور واقعا به ستوه اومدیم) اول اخبار ایران و بعد اخبار اونورو ترک کرد و تقریبا یه سالیه فکر کنم فقط اگرر یه برنامه خاص با حضور شخص خاصی که دوست داشته باشه رو میبینه.به جز اون تلویزیونو فقط وقتی روشن میکنیم که میخوایم فیلم ببینیم ما توی گوشی فیلم رو میاریم و میندازیم روی تلویزیون.
برای همه خیلی عجیبه و همسرم خیلی از این بابت که تلویزیون نمیبینه دیکه و عادت نداره خوشحاله.اون خوبیش اینه مصرف اینترنت و استفاده از گوشیش خیلی نرماله ولی خب من عوض اینکه اصلا تلویزیون نمیبینم مدام تو اینترنتم اطلاعاتم نسبتا بروزه ولی خیلی وقت زیادی رو تو اینترنت مصرف یا بهتر بگم هدر میدم.اگر اینم میتونستم درست کنم عالی بود

برای همه خیلی عجیبه و همسرم خیلی از این بابت که تلویزیون نمیبینه دیکه و عادت نداره خوشحاله.اون خوبیش اینه مصرف اینترنت و استفاده از گوشیش خیلی نرماله ولی خب من عوض اینکه اصلا تلویزیون نمیبینم مدام تو اینترنتم اطلاعاتم نسبتا بروزه ولی خیلی وقت زیادی رو تو اینترنت مصرف یا بهتر بگم هدر میدم.اگر اینم میتونستم درست کنم عالی بود