(۱۴۰۰/۴/۱۴، ۰۴:۳۶ عصر)Hami99 نوشته است: Iris جان خوش اومدی، ما دیگه سوال نپرسیم دیگه، خودت همه چیز رو بگوعزیزم از همون ۴۰ روز اول زایمان و زایمان طبیعی بگو ، مرسی ❤
سلام عزیزم بله حتما
سوال خاصی اگه داری بپرس، منم تا جایی که یادم باشه میگم
(۱۴۰۰/۴/۱۴، ۰۵:۱۵ عصر)shirin_nikvash نوشته است:(۱۴۰۰/۴/۱۴، ۰۲:۵۳ عصر)*IRIS* نوشته است: سلام خانومها امیدوارم خوب باشین*************
من باردار نیستم ولی یک پسر دوسال و نیمه و یک دختر ۹ ماهه دارم.
توی نوعروس توی تاپیکهای بارداری و زایمان زیاد میرفتم شاید منو یادتون باشه
ایران زندگی نمیکنم و دوتا زایمانم هم طبیعی بود
اینجا تک و تنها بدووووون هییییچ کمکی دوتا بچهها رو دارم بزرگ میکنم و تجربه زیاد دارم
سوالی بود در خدمتم خوشحال میشم بتونم کمکی کنم
سلام آیریس جان
من شمارو یادمه، منم مثل شما آلمان هستم. اینجا تو ایالت ما سزارین اختیاری اصلا و ابدا انجام نمیدن و پیش فرضشون طبیعی هست.
میشه یکم از روال زایمانت در آلمان بگی، اینکه اپیدورال بودی و روندش راحت بود؟ یا کلا نظرشون رو طبیعی بودن صد در صد و درد کشیدن بود.
ممنونم
عزیزم اینجا هم سزارین اختیاری نیست و پیشفرض، زایمان طبیعی هست. حتی مثل ایران کارهایی مثل معاینه لگن و این چیزها هم وجود نداره، مستقیم میری برای طبیعی مگر اینکه بچه نچرخیده باشه یا دلیل پزشکی خاصی وجود داشته باشه برای سزارین.
حتی وزن بالا هم اندیکاسیون سزارین نیست مثل ایران. مثلا یکی از دوستای من بچه اش چهار کیلو و ششصد بود، نزدیک دو روز توی اتاق زایمان بود و حتی دهانه رحمش هم کامل باز شد ولی بچه رد نمیشد و آخر گفتن باشه ببریم سزارین.
سه تا دیگه از دوستام اینجا سزارین شدن، یکیشون بچه اش نچرخید هرکاری کردن، یکی دیگه زایمانش پیشرفت نکرد و بعد از حدود بیست و چهار ساعت همچنان روی شش سانت باقی مونده بود، یکی دیگه هم که دچار فشار خون و مسمومیت شد که درجا بردنش برای سزارین.
من خودم هم هردوتا زایمانم بدون اپیدورال یا هیچ روش کاهش درد دیگهای بود
اگه سوال خاصی هست بنویسین بلد باشم جواب میدم