۱۴۰۰/۹/۲۷، ۰۲:۵۹ صبح
آره ترگل جان ما عدم تحمل لاکتوز بودیم و توصیه به نخوردن لبنیات و خییلیییی چیزای دیگه بود... حتی تخم مرغ و این مسائل هم بخاطر ریفلاکس محدود بودم... یعنی کل خوراک من فقط همون 4-5 قلم بود... چون هر کار کنی، می بینی به قول بچه ها حتی کیک و بیسکوییت ساده هم بالاخره شیر یا شیرخشک، تخم مرغ و خیلی مواد دیگه داره که بچه نمی تونه تحمل کنه...
واقعیتش اینه که ما به زاجرات اون روزا رو گذروندیم... یعنی واقعا من فرقی بین دادن و ندادن دارو نمی دیدم اکثر مواقع... فرقی بین خوردن و نخوردن من نبود انگار... از همون اول بدقلق بود تااااا حدود 9-10 ماه که یکم شرایط قابل تحمل شد و 1 سالگی که یه جهشی توی رفتارش ما دیدیم... چون در هر صورت بد خواب بود... بد قلق بود...
الان اگه برگردم عقب شاید اصلا اینقدر رعایت نکنم ولی همه چیز سالمی که می تونم رو بخورم که کیسه صفرام برام بمونه..........................
واقعیتش اینه که ما به زاجرات اون روزا رو گذروندیم... یعنی واقعا من فرقی بین دادن و ندادن دارو نمی دیدم اکثر مواقع... فرقی بین خوردن و نخوردن من نبود انگار... از همون اول بدقلق بود تااااا حدود 9-10 ماه که یکم شرایط قابل تحمل شد و 1 سالگی که یه جهشی توی رفتارش ما دیدیم... چون در هر صورت بد خواب بود... بد قلق بود...
الان اگه برگردم عقب شاید اصلا اینقدر رعایت نکنم ولی همه چیز سالمی که می تونم رو بخورم که کیسه صفرام برام بمونه..........................
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم