آره آب سرد خوب نیست کلا، توی فصل سرما هم که بیشتر ضرر میده...
طبق طب سنتی آره، وقتی چیز سرد میخوری بهتره چیز گرمی هم باهاش بخوری که متعادل بشه... برای همینه که همین انار رو با گلپر می خوریم اما چون توی بارداری گلپر ضرر داره، مثلا همین خرما رو به شما گفتن بخورید... بعضیا هم میگن الکیه... ولی من شخصا در حد سردی و گرمی به طب سنتی اعتقاد دارم که اساسش بر پیشگیریه... نه برای درمان...
سوپ برای شام برای من ریفلاکس میده...
فرنی فکر نمی کنم مشکلی داشته باشه اگه به خودت ریفلاکس نمیده...
آب انار والا من 2-3 ماهم بود خیلیییییییی هوس انار کردم.. و یه باکس انار و آبش رو خوردم و هیچی هم نشد... ولییییییییییییی حتما با دکترت مشورت کن... به نظرم اگه زیاد بخوری خوب نیست...
آب انار و انار سردن دیگه... بخصوص توی فصل سرما باعث دلدرد میشن...
به رو من معمولا خشک می کنم با سیب و دارچین یا با لبو دم می کنم و استفاده می کنم
توی بارداری آبشم چند بار خوردم (همونی که میخواستم خشک کنم رو آبش رو اول با پارچه ی تنظیف می گرفتم و بعد اون رنده ها رو خشک می کردم...) ولی خب هم کمه هم آدم زیاد نمی پسنده...
مرباش هم هست...
طبق طب سنتی آره، وقتی چیز سرد میخوری بهتره چیز گرمی هم باهاش بخوری که متعادل بشه... برای همینه که همین انار رو با گلپر می خوریم اما چون توی بارداری گلپر ضرر داره، مثلا همین خرما رو به شما گفتن بخورید... بعضیا هم میگن الکیه... ولی من شخصا در حد سردی و گرمی به طب سنتی اعتقاد دارم که اساسش بر پیشگیریه... نه برای درمان...
سوپ برای شام برای من ریفلاکس میده...
فرنی فکر نمی کنم مشکلی داشته باشه اگه به خودت ریفلاکس نمیده...
آب انار والا من 2-3 ماهم بود خیلیییییییی هوس انار کردم.. و یه باکس انار و آبش رو خوردم و هیچی هم نشد... ولییییییییییییی حتما با دکترت مشورت کن... به نظرم اگه زیاد بخوری خوب نیست...
آب انار و انار سردن دیگه... بخصوص توی فصل سرما باعث دلدرد میشن...
به رو من معمولا خشک می کنم با سیب و دارچین یا با لبو دم می کنم و استفاده می کنم
توی بارداری آبشم چند بار خوردم (همونی که میخواستم خشک کنم رو آبش رو اول با پارچه ی تنظیف می گرفتم و بعد اون رنده ها رو خشک می کردم...) ولی خب هم کمه هم آدم زیاد نمی پسنده...
مرباش هم هست...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم