۱۴۰۰/۴/۱۹، ۱۲:۵۱ صبح
مرغ با سس زرشک
تکه های مرغ رو از قبل با آبلیمو و فلفل سیاه مزه دار می کنیم یک ساعت می ذاريم تا بمونه. پیاز رو خلال ریز کرده با کره تفت می دیم. سیر رو اضافه می کنیم. قطعات مرغ رو داخلش تفت می دیم ، رب گوجه رو اضافه کرده حسابی تفت می دیم آب جوش اضافه کرده می ذاريم تا بپزه. زرشک تازه رو پاک کرده و حسابی شسته و به مرغ اضافه می کنیم می ذاریم تا مرغ بپزه. کمی شکر زعفران دم کرده و آب ليموي تازه بعد پخت مرغ بهش اضافه کنید و بذارين تا حسابی غلیظ بشه. نوش جان
تکه های مرغ رو از قبل با آبلیمو و فلفل سیاه مزه دار می کنیم یک ساعت می ذاريم تا بمونه. پیاز رو خلال ریز کرده با کره تفت می دیم. سیر رو اضافه می کنیم. قطعات مرغ رو داخلش تفت می دیم ، رب گوجه رو اضافه کرده حسابی تفت می دیم آب جوش اضافه کرده می ذاريم تا بپزه. زرشک تازه رو پاک کرده و حسابی شسته و به مرغ اضافه می کنیم می ذاریم تا مرغ بپزه. کمی شکر زعفران دم کرده و آب ليموي تازه بعد پخت مرغ بهش اضافه کنید و بذارين تا حسابی غلیظ بشه. نوش جان