امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تجربیات و تبادل نظر درباره ی از شیر و از پوشک گرفتن و مسائل مرتبط با نوپایان
وای مادران عزیز خدا قوت
منم ی پسر ۲۷ماهه دارم رز چقدر اون جمله ایی که نوشته بودی اصلا دلم براش تنگ نمیشه رو با گوشت و استخونم حس کردم بچه ها باز خوبه شماها بچه هاتون پاسی از روز یا با پدراشون یا با هم بازی وقت میگذرونن پسرمن تو تمام این چندسال بیست و چهاری باهامه حمام با هم اشپزی باهم خواب باهم حتی دستشویی یا باهم یا پشت در درحال نق و جیغ
من همش حس میکنم مادر کافی نیستم کم باهاش بازی میکنم اما شرایط زندگیم جوری که فقط خودم میتونم با پسرم وقت بگذرونم این خستم کرده اما چاره ایی ندارم
راجع به جیغ که پسر من فقط وقتی به خواستش نرسه جیغ میزنه تا جایی ته بتونم و بشه به خواستش احترام میزارم چون واقعا کشش ندارم اما جایی که خطرناگ باشه و نشه میزارم گریه کنه فریاد بزنه شاید خنده دار باشه اما برای خالی کردن خشمم منم به بالشت مشت میزنم جایی که اون نبینه البته چتدباری هم شده فریاد زدم تمومش کن که چون براش نااشناس فوری ساکت میشه یا بغلش میکنم میگم اروم باش ی چیز خنده دار اینه ی بار چاقو میخواست که مثل من پوست میوه بگیره به پلاستیکی هم راضی نبود منم اجازه دادم جیغ بزنه خودشو پرت کنه بعد چند دقیقه که دید نمیرم سمتش خودش به خودش میگفت اروم باش عمرم اروم باش نفسم از بس گودزیلاس
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Mari90، Nedaa28، nona، Rose، youtab، آیسان ۹۶، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر، مینو
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: تجربیات و تبادل نظر درباره ی از شیر و از پوشک گرفتن و مسائل مرتبط با نوپایان - توسط miss shin - ۱۴۰۰/۹/۲۹، ۰۵:۲۳ عصر

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان