امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تجربیات و تبادل نظر درباره ی از شیر و از پوشک گرفتن و مسائل مرتبط با نوپایان
عزیزم....
می فهممت... این خستگیه از آثار فرسایشی تنها موندن با بچه اس... به خدا یکی رو داشته باشی 1 ساعت بچه رو نگهداره تا با همسرت اصلا فقط دوتایی بدون بچه باشید یا برای خودت بتونی بری بیرون، کلی حال و هوای آدم عوض میشه...
منم چند باری که چه عرض کنم، بارها جیغ زدم... خیلی وقتا داره کار خطرناک می کنه برای اینکه جلوش رو بگیرم مجبورم... با اینکه تلاشم بر ایمن بودن خونه اس ولی حتی دستگیره های در براش جالبه و میخواد ازشون بره بالا... از کتابخونه میره بالا... دائم بالای صندلی و میز و اینهاست... میخواد بره روی کابینت و از اونجا بره روی یخچال... دائم آویزون در ماشین لباسشوییه که بره روی کابینت... تمومی نداره کارای خطرناکش...
حتی بیرون می برمش پارک، این سرسره فلزیا رو از 18 ماهگیش 4 تا پله یکی میره... کلا بر عکس از سرسره میره بالا با اینکه تا حالا همچین چیزی ندیده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! می برمش خونه بازی، فقط از این سنگ نوردیا رو میره که منم باید پا به پاش بازی کنم... مگه میشینه توی استخر توپ که من یه نفسی بکشم؟؟؟...
من مشت که هیچی... یه وقتا اینقدر انرژی منفی درم جمع میشه میگم اگه جیغ بزنم شیشه های خونه مون میشکنه Smile میرم توی بالش جیغ میزنم و مثل شما مشت میزنم... چون چند بار زدم به میز و اینها، دستم داشت می شکست...

آره خدایی همسرم روزی 2-3 ساعت می بردش بیرون... که من یه نفسی بکشم... یعنی تفریح من اینه که این بچه خونه نباشه... اینقد فلک زده شدم... تازههههه اون میره بیرون یا میخوابه، شیفت دوم من شروع میشه که پروژه هام رو انجام بدم یا روی تزم کار کنم... جدیدا باید مقاله رو هم رسیدگی کنم که بتونم دفاع کنم...
یه وقتا تعجب می کنم که چه حماقت بزرگی به خرج دادم که بچه دار شدم.................................. چه فکری می کردم آخه........................
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Mari90، miss shin، nona، آیسان ۹۶، خانم فسقلی، شبنم، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: تجربیات و تبادل نظر درباره ی از شیر و از پوشک گرفتن و مسائل مرتبط با نوپایان - توسط Rose - ۱۴۰۰/۹/۲۹، ۰۵:۳۶ عصر

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: