بن سای جان شما از بابت استفاده از ضد آفتاب اطمینان داری؟! من استفاده نمیکنم با اینکه اصلا بیرون و تو آفتاب نمیرم اما به نظرم صورتم یکم تیره شده ضد آفتاب خودم سان سنس بود نمیدونم برای این دوره ضرر داره یانه
سرچ کردم اینارو نوشته :
بهترین انتخاب برای یک خانم باردار ضد آفتابی با فیلتر فیزیکی محسوب میشود. در حقیقت ضد آفتابهایی که حاوی فیلترهای محافظتی شیمیایی هستند، به سرعت جذب پوست میشوند. چون احتمال اینکه وارد جریان خون شوند بسیار بالاست، بنابراین ممکن است به جنین آسیب برسانند.
موارد زیر را در انتخاب بهترین ضد آفتاب در دوران بارداری رعایت کنید:
به جای ضد آفتابهای حاوی مواد شیمیایی مانند اکسی بنزون، آووبنزون یا اکتینوکسات، به دنبال موادی مانند اکسید روی و دی اکسید تیتانیوم روی برچسب محصول باشید.
بهتر است از ضد آفتابهای بدون عطر و خوشبوکننده استفاده کنید.
همچنین به دلیل حساسیت پوست مادر باردار باید به دنبال محصول ضدالتهاب و حساسیت باشید.
سرچ کردم اینارو نوشته :
بهترین انتخاب برای یک خانم باردار ضد آفتابی با فیلتر فیزیکی محسوب میشود. در حقیقت ضد آفتابهایی که حاوی فیلترهای محافظتی شیمیایی هستند، به سرعت جذب پوست میشوند. چون احتمال اینکه وارد جریان خون شوند بسیار بالاست، بنابراین ممکن است به جنین آسیب برسانند.
موارد زیر را در انتخاب بهترین ضد آفتاب در دوران بارداری رعایت کنید:
به جای ضد آفتابهای حاوی مواد شیمیایی مانند اکسی بنزون، آووبنزون یا اکتینوکسات، به دنبال موادی مانند اکسید روی و دی اکسید تیتانیوم روی برچسب محصول باشید.
بهتر است از ضد آفتابهای بدون عطر و خوشبوکننده استفاده کنید.
همچنین به دلیل حساسیت پوست مادر باردار باید به دنبال محصول ضدالتهاب و حساسیت باشید.