امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تجربیات و تبادل نظر درباره ی از شیر و از پوشک گرفتن و مسائل مرتبط با نوپایان
واقعا رز باهات موافقم به نظر من بچه دار شدن بزرگترین ظلم در حق ی زن حتی بارداری و دوسال شیردهی هم ظلم بزرگی به بدنه میدونم شاید خیلی حرفم درست نباشه اما در مورد من اینجوریه روح و سلامت جسمم با ی بچه نابود شد نمیتونم کسایی که چند بچه پشت هم میارن رو درک کنم واقعا شایدم من چون هیچ کمکی و حامی نداشتم اینقدر اذیت شدم میدونی کروناهم بزرگترین ضربه ایی بود که تو این مدت بهم وارد شود پسرمن اصلا نمیدونه پارک چیه فامیل چیه دوست چیه پاساژ کجاس خرید چیه من اخرین سفر و خرید و خوشگزونیم مربوط به قبل بارداریمه میدونم سخت گیرانس اما بنا به شرایطی مجبور به تحمل این شرایطم فکر کنم منو پسرم شش ماهی هست که حتی رنگ اسمونم ندیدیم ای بابا کاش همه چیز گفتنی بود من فقط میدونم با بچه دار شدن هم در حق خودمون ظلم میشه هم طفل معصومی که به دنیا میا من مطمئنم کسی که جمله های بهشت زیر پای مادران و امثالش رو گفته ی مرد بوده .تا مادر نشی نمیفهمی ،هر زنی لایق مادری نیست،زایمان طبیعی گناهاتو میریزه،هیچ شیری بهتر از مادر نیست و....تمام این جمله ها رو ساختن تا دخترا رو تو بند مادری بکنن که صداشون درنیاد چون میدونستن زنان اگاه میتونن همه چیزو تغیر بدن...ببخشید که پراکنده و سیاه نوشتم اما واقعا دلم پر بود
امیدوارم خدا صبری بهمون بده که بتونیم صبور تر باشیم..
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Mari90، nona، Rose، خانم فسقلی، شبنم، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: تجربیات و تبادل نظر درباره ی از شیر و از پوشک گرفتن و مسائل مرتبط با نوپایان - توسط miss shin - ۱۴۰۰/۹/۲۹، ۰۷:۳۱ عصر

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان