من توی بارداری ضد افتاب استفاده نکردم. البته خیلی بیرون نمیرم ولی گفتم حداقل اون مواقعی که بیرونم یکم افتاب بخوره بدنم و وینتامین دی جذب کنم
حتی آستین های مانتومو یکم میزنم بالا چون فکر کنم جذب ویتامین دی از مفاصل هست. و دستام الان یکم سوخته و سیاه شده
اخه صورتمون که این روزا افتاب نمیخوره. هم ماسک هم عینک دودی دیگه چیزی از صورت معلوم نیست
خلاصه که من ضد آفتابو قطع کردم
صورتمو با صابون میشورم
بعضی شب ها هم یکم گلاب به صورتم اسپری میکنم. خنک میشم خوشم میاد
روی موهام هم چند بار زرده تخم مرغ و روغن زیتون گذاشتم. خیلی شفاف میشه. البته قبلا هم اینکارو میکردم
من یکم کنار لبم لک شد از همون اوایل بارداری که بعضی روزا کلا محو میشه و بعضی روزا پدیدار که خوب به خاطر بارداری هست و فکر نکنم به چیز دیگه ای ارتباط داشته باشه.
مرطوب کننده استفاده میکنم چون پوستم خیلی خشکه
خط چشم هر روز میکشم چون بخش جدا نشدنیه زندگیمه
کرم پودر و رژ لب فقط یه بار استفاده کردم تو این چند ماه. فقط یه مهمونی رفتم
دوستان ترک شکم از چه ماهی شروع میشه؟
من از اول چرب نکردم شکممو. مامانم گفت ارثیه و ما ترک نمیخوریم الکی پوستتو تحریک نکن.
تا الان هم ترک نخوردم. البته این که شکمم بزرگ نشده هم بی تاثیر نیست
حالا نمیدونم الان شروع کنم یا نه
حتی آستین های مانتومو یکم میزنم بالا چون فکر کنم جذب ویتامین دی از مفاصل هست. و دستام الان یکم سوخته و سیاه شده
اخه صورتمون که این روزا افتاب نمیخوره. هم ماسک هم عینک دودی دیگه چیزی از صورت معلوم نیست

خلاصه که من ضد آفتابو قطع کردم
صورتمو با صابون میشورم
بعضی شب ها هم یکم گلاب به صورتم اسپری میکنم. خنک میشم خوشم میاد
روی موهام هم چند بار زرده تخم مرغ و روغن زیتون گذاشتم. خیلی شفاف میشه. البته قبلا هم اینکارو میکردم
من یکم کنار لبم لک شد از همون اوایل بارداری که بعضی روزا کلا محو میشه و بعضی روزا پدیدار که خوب به خاطر بارداری هست و فکر نکنم به چیز دیگه ای ارتباط داشته باشه.
مرطوب کننده استفاده میکنم چون پوستم خیلی خشکه
خط چشم هر روز میکشم چون بخش جدا نشدنیه زندگیمه

کرم پودر و رژ لب فقط یه بار استفاده کردم تو این چند ماه. فقط یه مهمونی رفتم
دوستان ترک شکم از چه ماهی شروع میشه؟
من از اول چرب نکردم شکممو. مامانم گفت ارثیه و ما ترک نمیخوریم الکی پوستتو تحریک نکن.
تا الان هم ترک نخوردم. البته این که شکمم بزرگ نشده هم بی تاثیر نیست

حالا نمیدونم الان شروع کنم یا نه