سروناز جون کلاسای بارداری بیشتر ماما و کمک ماما هستن حالا نمیدونم چرا میگن زمان بدین جمع شه اونطوری بعد عمل هم نباید فشار بدن، فشار میدن هم رحم جمع شه هم لخته ها بیرون بیاد نه شکم بند نوع خاص نداره بگو شکم بند برای بعد زایمان میخوام اصلا درد نداره تسکین میده کاملا. در نهایت ببین دکترت چی میگه عزیزم ممکنه دکترت مخالف باشه با شکم بند هرچی اون گفت عمل کن.
اما من هم دوستم هم خواهرم هم دکترم گفتن ببند تازه اشتباه کردم یروز دیرتر بستم خدایی تو تسکین دردمم کمکم کرد میگم سه روزه شکمم تخت شد
البته تخت شدن دلیل دیگه هم داشت من یه چهار روز بعد عمل برگشتم سر وزن قبل بارداریم. اون ۱۰ کیلوهمش وزن مایع و جفت و نی نی بود انگار
الانم متاسفانه از بس بیخوابی میکشم یک کیلو هم کم کردم از وزن قبل همینطور ادامه بدم ناپدید میشم
اما من هم دوستم هم خواهرم هم دکترم گفتن ببند تازه اشتباه کردم یروز دیرتر بستم خدایی تو تسکین دردمم کمکم کرد میگم سه روزه شکمم تخت شد
البته تخت شدن دلیل دیگه هم داشت من یه چهار روز بعد عمل برگشتم سر وزن قبل بارداریم. اون ۱۰ کیلوهمش وزن مایع و جفت و نی نی بود انگار
الانم متاسفانه از بس بیخوابی میکشم یک کیلو هم کم کردم از وزن قبل همینطور ادامه بدم ناپدید میشم