۱۴۰۰/۹/۳۰، ۰۶:۲۰ عصر
کتایون جان خیلی می تونه متغیر باشه... درجاتش مختلفه، سرعت تکامل هم متغیره...
ما 9-10 ماهگی داروهاش رو قطع کردیم
نه وزن فقط یکی از علائمشه...
خیلی علائم دیگه هم داره...
توصیه می کنم با یه متخصص گوارش اطفال ویزیت داشته باشی...
من خودم پیش مقدادی می رفتم... ولی خب متخصص گوارش نیست... با تجربه ی الانم به بقیه این مورد که متخصص اون ارگان خاص بچه باشن رو به همه توصیه می کنم
باید روش مصرف دارو رو دقیقا بپرسی... چون حتی ممکنه باید با آب جوشیده ی سرد شده باشه... اگه روش ننوشته و می تونید برید داروخانه بپرسید اگرچه خود دکتر یا پرستار دکتر باید بهتون توضیح می دادن... اگر برید از خودشون بپرسید خیالت راحت تره عزیزم
این نکته به ذهنم می رسه که همیشه سوالاتت رو برای ویزیت یادداشت کن، صدای دکتر رو هم ضبط کن... چون اینقدر آدم اون لحظات تحت فشاره و استرس داره که ممکنه خیلی چیزا به ذهن آدم نیاد یا از یاد آدم بره...
ما 9-10 ماهگی داروهاش رو قطع کردیم
نه وزن فقط یکی از علائمشه...
خیلی علائم دیگه هم داره...
توصیه می کنم با یه متخصص گوارش اطفال ویزیت داشته باشی...
من خودم پیش مقدادی می رفتم... ولی خب متخصص گوارش نیست... با تجربه ی الانم به بقیه این مورد که متخصص اون ارگان خاص بچه باشن رو به همه توصیه می کنم
باید روش مصرف دارو رو دقیقا بپرسی... چون حتی ممکنه باید با آب جوشیده ی سرد شده باشه... اگه روش ننوشته و می تونید برید داروخانه بپرسید اگرچه خود دکتر یا پرستار دکتر باید بهتون توضیح می دادن... اگر برید از خودشون بپرسید خیالت راحت تره عزیزم
این نکته به ذهنم می رسه که همیشه سوالاتت رو برای ویزیت یادداشت کن، صدای دکتر رو هم ضبط کن... چون اینقدر آدم اون لحظات تحت فشاره و استرس داره که ممکنه خیلی چیزا به ذهن آدم نیاد یا از یاد آدم بره...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم