۱۴۰۰/۱۰/۱، ۰۴:۱۷ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۱۰/۱، ۰۴:۲۰ صبح، توسط کتایون خانم.)
(۱۴۰۰/۹/۳۰، ۰۹:۱۵ عصر)Rose نوشته است: خواهش می کنم عزیزمممنون از محبتت
آره میدونم خیلییییییییی سخته واقعا خدا قوت...
ولی مطمئن باش این روزا میگذره... حرفی چیزی داشتی بیا بگو... نخواستی عمومی بگی من توی خصوصی در خدمتت هستم عزیزم... بیا صحبت کنیم اگر حالت خوب نبود..
دوست داشتم از این روزا بیشتر لذت ببرم ولی مثل بارداری سختی که داشتم همش دعا میکنم بگذره،
امروز داشتم فکر میکردم من یه دونه عکس قشنگ حتی با دخترم تو این ۲۳ روز نگرفتم!!! انقدر که همش درگیرم
نه عزیزم من سیو نکردم اگه برات سخت نیست لطفا دوباره بزار،

(۱۴۰۰/۹/۳۰، ۰۹:۵۶ عصر)Targol نوشته است: کتایون جون منم اوایل ۲۰ دقیقه نیم ساعت نگه میداشتم. به مرور راحتتر میشه برات. تشکش هم که باید شیبدار باشه. هیچ وقت کلا تو حالت کاملا صاف نباید دراز بکشه حتی تو بغلت. همیشه سرش بالاتر باشه. دمای خونه رو خنکتر نگه دارید مخصوصا موقع شیر دادن، یه سری پرهیز غذایی هم اگه شیر خودتو میخوره باید رعایت کنی. فاصله شیردهی رو رعایت کن، بزرگترین عامل رفلاکس پرخوریه. زودتر از ۱/۵ ساعت اگه شیر خودتو میخوره شیر نده. بیشتر از ۲ ساعت هم نشه که یهو کلی شیر بخوره. بهتره وعده هاش کم کم و نزدیک باشه.مرسی ترگل جان
راستش خیلی وقتا نمیتونم فاصله رورعایت کنم دخترم وقتی شیر میخواد یه جوری دست و پا میزنه و گریه میکنه که حتی پنج دقیقه هم نمیتونم صبر کنم
راهکاری داری عزیزم؟